آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۷۰۹

اردوی جهادی گروه منتظران ظهور دانشگاه‌های شهرستان کوهدشت کلید خورد

اردوی جهادی گروه منتظران ظهور دانشگاه‌های شهرستان کوهدشت امروز با اعزام 100 نفر از دانشجویان جهادی این شهرستان به مناطق محروم کلید خورد.

سوری، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کوهدشت در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم‎آباد، گفت: 100 نفر از دانشجویان جهادی گروه منتظران ظهور دانشگاه‌های شهرستان کوهدشت به هشت روستای دهستان‎های تنگ داراب ریکا و ضرونی این شهرستان اعزام شدند.

 

وی با بیان اینکه 70 نفر از دانشجویان جهادی دختر این گروه در روستاهای تنگ داراب ریکا به ارائه فعالیت‎های فرهنگی و آموزشی می پردازند، افزود: 30 نفر از دانشجویان جهادی پسر این گروه نیز در روستاهای دهستان ضرونی نسبت به دیوار چینی مسجد روستای سوری لکی و همچنین تکمیل دو مسجد در روستای ضرونی اقدام می‎کنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کوهدشت تصریح‎کرد: گروه جهادی منتظران ظهور شهرستان کوهدشت در این اردو طی مدت 12 روز به ارائه خدمات پزشکی، بهداشتی، درمانی، آموزشی و عمرانی می‎پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار