یازدهمین همایش دوسالانه الکتروشیمی ایران در دانشگاه گیلان برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۸۷۰

یازدهمین همایش دوسالانه الکتروشیمی ایران در دانشگاه گیلان برگزار می‌شود

یازدهمین همایش دوسالانه الکتروشیمی ایران 18 تا 20 شهریورماه جاری در دانشگاه گیلان برگزار می‌شود.

 مجید آروند دبیر علمی همایش دوسالانه الکتروشیمی ایران در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: این همایش با هدف هم‌اندیشی پژوهشگران بخش‌های مختلف علمی و صنعتی کشور و زمینه‌سازی برای همکاری‌های آتی آنها در جهت تعمیق، گسترش و حرکت به سمت کاربردی‌سازی تحقیقات الکتروشیمی در کشور برگزار می‌شود.


وی افزود: تعداد 330 مقاله به دبیرخانه همایش رسیده است که از این تعداد پس از داوری تعداد 254 مقاله مورد پذیرش هیأت داوران قرار گرفت.


دبیر علمی همایش گفت: این همایش در محورهای الکتروشیمی تجزیه‌ای، نانو الکتروشیمی، بیوالکتروشیمی تبدیل و ذخیره انرژی الکتروشیمیایی، مهندسی و فناوری فرآیندهای الکتروشیمیایی، الکتروشیمی فیزیک، الکترو شیمی و علم مواد و الکتروشیمی مولکولی توسط دانشکده علوم پایه و با همکاری انجمن شیمی ایران 18 تا 20 شهریورماه جاری در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار می‌شود.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار