آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۴۱۵۲

افزایش 20 درصد اجاره بها در خوابگاه‌های خودگردان خرم‎آباد

دبیر کمیته ناظر بر خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی خرم‎آباد از افزایش 20 درصدی اجاره بهای خوابگاه‌های خودگردان این شهر خبر داد.

سعادتمهر در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: نرخ جدید اجاره بهای خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی بر اساس مصوبه صندوق رفاه دانشجویی و تعاونی خوابگاهداران سراسر کشور در کمیته ناظر بر خوابگاه‌های خودگردان خرم‌آباد تعیین و به دانشگاه‌ها و به صاحبان خوابگاه‌های خودگردان این شهر ابلاغ شد.

 

وی افزود: نرخ اجاره بهای در خوابگاه‌های خودگردان درجه دو شهر خرم‌آباد با افزایش 20 درصدی به 480 هزار تومان و خوابگاه‌های درجه سه به 420 هزار تومان ظرف مدت پنج ماه افزایش یافته است.

 

دبیر کمیته ناظر بر خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی خرمآباد گفت: در مجموع 12 خوابگاه خودگردان دانشجویی در خرمآباد فعالیت میکنند که از این تعداد سه خوابگاه درجه سه و 10 خوابگاه درجه دو هستند.

 

سعادتمهر ادامه داد: در ارزیابی صورت گرفته توسط این کمیته هیچکدام از خوابگاه‌های خودگردان شهر خرمآباد خوابگاه درجه یک محسوب نمی‌شوند.

 

وی با بیان اینکه نرخ اجاره بها در خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی خرم‌آباد از متوسط کشوری پایینتر است، گفت: با خوابگاهدارانی که از دانشجویان بیشتر از نرخ اعلام شده هزینه دریافت کنن بنابر توافقی که با تعزیرات حکومتی شهرستان خرمآباد صورت گرفته است، برخورد قانونی می‎شود.

 

دبیر کمیته ناظر بر خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی خرمآباد تصریح کرد: دانشجویان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جانب خوابگاهداران تخلف مورد نظر را به شماره 3000497104 پیامک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار