به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئيس دانشگاه پيام نور مرکز سقز در نشست فرهنگي- آموزشي اساتيد پيامنور سقز، هدف از برگزاري اين نشست را بحث و تبادل نظر در خصوص امورات آموزشي، پژوهشي و فرهنگي، استفاده از نظرات و راهکارهاي اساتيد براي رشد و توسعه کمي و کيفي دانشگاه عنوان و اظهار کرد: شاخص ها، آمار و ارقام موجود نشان دهنده رشد کمي و کيفي و ترسيم چشم انداز مطلوب فرا روي دانشگاه پيام نور مي باشد.
عليرضا شريفی افزود:بحث و تبادل نظر در خصوص امورات آموزشي، پژوهشي و فرهنگي و استفاده از نظرات و راهکارهاي اساتيد براي رشد و توسعه کمي و کيفي دانشگاه امری ضروری است.
وی تاکید کرد: هم اکنون حدود 170 مدرس مدعو براي 30 رشته تحصيلي مقطع کارشناسي و یک رشته مقطع کارشناسي ارشد با چهار گرايش با پيام نور سقز همکاري دارند که براي ارتقاي سطح علمي و فرهنگي دانشگاه و نيل به اهداف اجتماعي و آموزشي نيازمند استفاده از نظرات و راهکارهاي آنان مي باشيم.
رئيس دانشگاه پيام نور مرکز سقز بیان کرد: از اساتيد انتظار داريم دانشگاه را در برنامه و فعاليتهاي فرهنگي و پژوهشي، برگزاري همايش، نشست و سمينارهاي علمي، ارتقاي سطح علمي نشريات دانشجويي، همکاري با دانشگاه در کمک به حل مسائل اجتماعي و شهري، صنعت و کارآفريني، تجهيز کتابخانه و ... ياري کنند.
معاون دانشگاه پیام نور سقز در ادامه این نشست، با اشاره به 25 سال بالندگي و فعاليت علمي و فرهنگي دانشگاه پيام نور در کشور گفت: پويايي و به روز بودن سيستم آموزشي، دانشجو محوري، بومي گزيني، شهريه پايين، استفاده از تجارب و توانايي اساتيد بومي، سطح بالاي علمي، قبولي بالاي فارغ التحصيلان در مقاطع تحصيلات تکميلي و آزمون هاي مختلف و ... از مزاياي تحصيل در دانشگاه پيام نور مي باشد.
صالح امين پور با بيان اينکه ملاک اصلي آموزش در دانشگاه پيام نور، برنامه و منابعي است که به صورت هشت ترمي در سايت دانشگاه درج شده است از اساتيد خواست: مطابق تقويم و سرفصل آموزشي اعلام شده، نسبت به تشکيل به موقع و منظم کلاس ها، ثبت نمرات ميان ترم و ... اقدام کنند.
در ادامه اين نشست اساتيد و مدرسين شرکت کننده با استقبال از برگزاري چنين نشستهايي به بيان نظرات خود پرداختند و خواستار ارتباط بيشتر واحدهاي دانشگاه و مديران گروه با مدرسين، همسويي و تطابق ساعات تدريس دروس با مطالب و حجم کتابها، استاندارد کردن تعداد نفرات کلاسها، تهيه شناسنامه پژوهشي دانشگاه، لزوم تقويت ديدگاه مثبت جامعه و نخبگان به دانشگاه پيام نور در جامعه، بازتاب بيشتر دستاورد و عملکرد دانشگاه در رسانهها، ايجاد تضارب و توازن در گسترش رشتهها، تبادل اطلاعات علمي و پژوهشي بين دانشگاهها، برگزاري کارگاههاي فرهنگي– آموزشي، ثبات بيشتر و توجه به نيازهاي روز در انتخاب منابع درسي و... شدند.