به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، فرید در هفتمین همایش هماندیشی اساتید درس دفاع مقدس و معاونین آموزشی دانشگاههای لرستان که توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد گفت: روسای دانشگاههای لرستان در ارائه واحد درسی دفاع مقدس مشکل ساز هستند و متاسفانه این درس هنوز نتوانسته است در برخی از دانشگاههای استان به جایگاه واقعی خود دست یابد.
وی با بیان اینکه ما انتظار نداریم که یک رئیس دانشگاه تمام کارها را رها کند و تنها به درس دفاع مقدس بپردازد افزود: معتقدیم که این درس باید جایگاه خود را در دانشگاه پیدا کند و این مهم با حمایت روسای دانشگاه امکانپذیر است.
مدیر کل حظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان ترویج ارزشهای دفاع مقدس را از جمله اهداف ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاهها عنوان کرد و گفت: دانشگاه آزاد از جمله دانشگاههایی است که در استان از حیث جذب اساتید و دانشجویان در درس دفاع مقدس موفق عمل کرده است.
فرید با اشاره به اینکه توسعه رشته ادبیات پایداری در دانشگاههای استان میتواند نقیصه کمبود منابع مربوط به دفاع مقدس را رفع کند تصریحکرد: برخی از دانشگاهها در استان درس دفاع مقدس را ارائه نمی کنند؛ البته این به این معنی نیست که نمی خواهند آن را ارائه دهند بلکه علت آن است که راهکار ارائه این درس را نمی دانند.
وی در پاسخ به انتقاد مطرح شده در خصوص عدم توجه کافی به ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاه لرستان به عنوان دانشگاه بزرگ استان تصریح کرد: بنابر اعلام مدیر آموزشی دانشگاه لرستان این دانشگاه نسبت به موضوع دفاع مقدس بی تفاوت نیست و علاوه بر راه اندازی رشته ادبیات پایداری پیگیر راه اندازی رشته جغرافیای دفاع مقدس در مقطع کارشناسی ارشد نیز است.