به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، محمد علی دریک امروز در هفتمین همایش هماندیشی اساتید درس دفاع مقدس و معاونان آموزشی دانشگاههای لرستان که توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، بیان داشت: باور قلبی مدرسان درس دفاع مقدس به این درس در انتقال ارزشها موثر است؛ در غیر این صورت از ارائه درس دفاع مقدس نتیجه لازم را نخواهیم گرفت.
وی با بیان اینکه رزمندگان با نفس مسیحایی امام خمینی در هشت سال جنگ تحمیلی برای دفاع از اسلام و انقلاب راهی جبهههای جنگ میشدند، افزود: امروز ما باید در دانشگاهها نسلی را تربیت کنیم که توانایی لازم را برای دفاع از ارزشهای اسلام و انقلاب داشته باشند.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: درس دفاع مقدس باید به گونهای در دانشگاهها ارائه شود که علاوه بر اشاعه ارزشهای دینی، جرقههایی را در ذهن نسل جوان برای تعمیق شناخت خود از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بزند.
دریک به نقش روحانیت در هدایت جامعه به سمت پاسداری از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: شهید رحیمی از شهدای روحانی برجسته روزهای جمعه هر هفته یک کلاس دو ساعته را در خرمآباد برگزار میکرد که تمام مخاطبان این کلاس یا به فیض شهادت رسیدند و یا امروز به عنوان خدمت گذاران نظام در حال خدمت به مردم هستند.