کد خبر:۳۵۴۷۴۱
رئیس دانشگاه آزاد بردسیر خبر داد

اختصاص یک میلیارد و 400 میلیون ریال به فعالیت‌‌های پژوهشی

رئیس دانشگاه آزاد بردسیر گفت: یک میلیارد و 400 میلیون ریال به فعالیت‌‌های پژوهشی دانشگاه آزاد بردسیر ‎اختصاص یافت.
اختصاص یک میلیارد و 400 میلیون ریال به فعالیت‌‌های  پژوهشی

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در کرمان، کمال جوانمرد از جذب صددرصد بودجه پژوهشی این دانشگاه در سال1392 خبرداد و گفت: طی سال 1392، بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون ریال از بودجه دانشگاه آزاد بردسیر صرف فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی استادان و دانشجویان این دانشگاه شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه پنج درصد از شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد به فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی اختصاص دارد، افزود: توسعه زیر ساخت‌‌های مبتنی بر ICT، شرکت اعضای هیات علمی در همایش‌های علمی داخلی و بین‌المللی، برگزاری دومین همایش منطقه‌ای «کاربرد سیستم‌های هوشمند در صنایع و سازمان‌ها»، حمایت از طرح‌های پژوهشی، تشویق مقالات، خرید نرم افزارها و تجهیز کارگاه و آزمایشگاه از مهم‌ترین فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد بردسیر در سال 1392 بود.

 

رئیس دانشگاه آزاد برسیر به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: رویکرد جدید دانشگاه آزاد، کاهش اتکا به شهریه دانشجویان از طریق تجاری‌سازی اختراعات و پژوهش‌های کاربردی است که خوشبختانه این دانشگاه چند طرح پژوهشی و تحقیقاتی را جهت تحقق این امر در دست بررسی دارد.

 

جوانمرد، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را یکی از دانشگاه‌های موفق استان در زمینه حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی برشمرد و افزود: تا کنون 33 اختراع از سوی استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد بردسیر به ثبت رسیده است.

 

وی از اجرای 91 طرح پژوهشی توسط استادان دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر خبر داد و تاکید کرد: تعداد 32 مقاله با رتبه ISI  و 11 مقاله علمی-پژوهشی به نام دانشگاه آزاد بردسیر در مجامع علمی داخلی و بین المللی ارائه و به چاپ رسیده است.

 

رئیس دانشگاه آزاد بردسیر با اشاره به اینکه سه عنوان کتاب به نام این دانشگاه از سوی اساتید به رشته تحریر در آمده، گفت: در راستای سهولت دسترسی دانشجويان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد بردسير به منابع علمی روزآمد، تعداد کتاب‌های موجود در کتابخانه دانشگاه آزاد بردسیر به بيش از 34 هزار جلد افزايش يافت.

 

جوانمرد به وجود هفت باب کارگاه و هشت باب آزمایشگاه مجهز در این دانشگاه اشاره و از خدمات ارزنده واله جلالی، معاون پژوهشی و کارکنان این حوزه قدردانی کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار