مجتبی طاهر، دانشجوی مهندسی تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در کرمان، در رابطه با اجزای تشکیل دهنده یخچال ترموالکتریک گفت: یخچال ترموالکتریک برای خنک نگهداشتن مواد غذایی در ماشینهای سبک و سنگین به کار میرود.
وی حجم کم و استفاده با برق ماشین را از دیگر مزایای یخچال ترموالکتریک برشمرد و افزود: یخچال ترموالکتریک بدون نیاز به گاز و كمپرسور و فقط با استفاده از المان ترموالكتريك میتواند مواد غذایی را خنک نگه دارد.
دانشجوی مهندسی تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با اشاره به اینکه اکثر یخچالهای ماشینی موجود در کشور از خارج وارد میشود، گفت: این دستگاه طی چهار ماه و با صرف هزینهای بالغ بر دو میلیون ریال طراحی و ساخته شده که در صورت به تولید انبوه رسیدن میتوان با قیمتی پایین آن را دراختیار استفاده عموم قرار داد.
طاهر از حمایتهای مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر و راهنماییهای علیرضا حجت و یوسف قنبری، اساتید گروه مکانیک و تاسیسات حرارتی و برودتی این دانشگاه قدردانی کرد.
لازم به ذکر است، ساخت "آبگرمکن خورشیدی متحرک"، "اجاق خورشیدی"، "ترموستات دیجیتالی کولر آبی"، "آب شیرین کن"، "اجاق بیوگاز" و ارائه و چاپ چندین مقاله در مجامع علمی ملی و بینالمللی، حاصل تلاشها و موفقیتهای علمی سایر دانشجویان و استادان گروه تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر است.