به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، طیب قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در دیدار روسای دانشگاههای استان با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در فضای علمی و کسب علم کشور باید شور و نشاط وجود داشته باشد و علم همراه با تزکیه، نافع به حال جامعه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: مومن نباید بدون نشاط باشد و امید و نشاطی که از اندیشه و عمق تفکر و روح باشد به مراتب بیشتر می تواند در پیشرفت کشور و بهبود امور تاثیر بگذارد.
قدیمی با اشاره به این نکته که با نشاط سطحی نمی توان محیط های علمی را ارتقاء داد، اعلام کرد: باید موانع موجود در مسیر رسیدن به نشاط واقعی که لازمه پیشرفت و ترقی دانشگاه ها است را شناخت و آن ها را به امید یافتن راهکارهای موثر، آسیب شناسی کرد.
وی گفت: بعد از آموزش متوسطه که دانشجو وارد آموزش عالی می شود، نحوه انتخاب رشتهها به دست بنگاههای اقتصادی انتخاب رشته افتاده و در نهایت دانشجو بدون آگاهی از رشته انتخابی به سوی بی نشاطی گام بر می دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نشاط روبنایی و سطحی محیط علمی و فرهنگی را زودگذر دانست و تصریح کرد: باید بکوشیم تا رشتههای دانشگاهی را از همان دوران متوسطه برای دانشجویان تبیین کنیم تا با اطلاع و آگاهی کامل وارد دانشگاه شوند و در نهایت امیدوارانه به سوی موفقیت خود و کشور گام بردارند.
قدیمی یادآور شد: عدم درگیر کردن حوزههای مختلف جامعه با آموزش عالی و برعکس، بی توجهی آموزش عالی به نیازهای جامعه که معضل مهمی نیز میباشد، باعث میشود انرژیهای عظیم کشور که جوانان هستند ضمن تحصیلات عالی که هزینههای هنگفتی هم صرف آن میشود، نتوانند برای خود و جامعه مفید باشند.