به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» حجت الاسلام حمید رسایی در کنفرانس خبری بایدها و نبایدهای سفر نیویورک، هشدار نسبت به اصرار در اقدامات نابه جا که توسط کمیته صیانت از منافع ملی برگزار شد، اظهار داشت: تریبون سازمان ملل تریبون مهمی است و فرصتی که در اختیار ما قرار میگیرد تا صدای خودمان را به جهان برسانیم تا دنیا تمام ظلمها و تحریمهای که علیه جمهوری اسلامی شده بود بشنوند.
وی افزود: تحریمهای رسانهای که تا کنون در برابر ما صورت گرفته باعث شده تا واقعیت دیگری از ایران را رسانه ای کنند به همین دلیل این سفر بسیار مهم است.
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از دورههای قبل و این دوره حضور در سازمان ملل فرصت مهمی بوده که اگر مدیریت نشود تبدیل به تهدید خواهد شد.
حجت الاسلام رسایی تصریح کرد: دوره دوم خرداد به تعبیر رهبر معظم انقلاب یک فرصت بود اما به دلیل اینکه توسط کسانی که مدعی اصلاحات دوم خرداد بودند مدیریت نشد و تبدیل به تهدید و اصلاحات امریکایی شد.
وی با بیان اینکه جنگ تحمیلی تهدیدی بود که با مدیریت تبدیل به فرصت شد ابراز داشت: توصیه ما به روحانی این است که حواسش باشد که وی رئیس جمهور، جمهوری اسلامی ایران است نه ایران چرا که دشمنان گفتند با جمهوری اسلامی ایران نمی توانیم به تفاهم برسیم اما با ایران می توانیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ایران بدون جمهوری اسلامی همان حکومت پهلوی میشود گفت: هر چقدر رئیس جمهوری در مواضعش به آرمانهای امام راحل نزدیکتر باشد منافع بیشتری برای ما تامین میکند.
حجت الاسلام رسایی با تأکید بر اینکه شاخصه ما انقلاب است نه جریانها و جناحها تصریح کرد: توقع ما این است که رئیسجمهور با تجربه یک سال گذشتهاش و مکاتبه تلفنی با شیطان درباره برخورد امریکا تأمل کند.
وی با تأکید بر اینکه ذات انقلاب اسلامی برای تهدید امریکا و سلطه استکبار بود اظهار داشت: توقع ما از روحانی این بود که به جای نگرانی از تحقیر شدن اوباما به فکر عزت و عظمت دولت و ملتش باشد تا تحقیر نشوند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه فرکانس سخنان روحانی در سازمان ملل باید برگرفته از صحیفه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب باشد تصریح کرد: توقع ما از روحانی این است که این بار دلش برای شیطان نسوزد چرا که شیطان دلش برای ما نمیسوزد.
حجت الاسلام رسایی ابراز داشت: برای روحانی آرزوی موفقیت میکنیم تا با شعار اعتدال این سفر را به پایان برساند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری خطاب به روحانی مبنی بر اینکه اعتدال را بر مبنای اشدا علی الکفار رحماء بینهم تعریف کند تصریح کرد: روحانی در زمان کسالت مقام معظم رهبری دو بار به ملاقات ایشان رفت و گفت صحت وسلامتی شما برای ما مهم است و ولایت فقیه سکان و نقطه اطمینان و اتکا در تهاجمهاست بر همین اساس روحانی باید با توجه به اینکه امروز مواجهه ما با کفار یک تلاطم بوده در نظر داشته باشد که نقطه اطمینان ولایت فقیه است.
حجت الاسلام رسایی با تأکید بر اینکه ولایت فقیه اعتدال را تعریف کردند ابراز داشت: روحانی در سفرش باید بر مبنای اعتدال باشد و براساس همان تعریفی که رهبری از اعتدال داشتند عمل کند و امیدواریم که سفرش را با اعوذبالله من الشیطان الرجیم شروع کرده باشد و به پایان برساند.
وی اظهار داشت: جریان دلواپسی اعضای جدیدی پیدا کرد که یکی از آنها ظریف بود و گفت من حق میدهم به دلواپسان چرا که امریکا غیرقابل اعتماد است.
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جریان دلواپس در زمان احمدی نژاد نیز وظیفه خودش را انجام داده است و البته قابل ذکر است که اشتباهات احمدی نژاد قابل مقایسه با اشتباهات روحانی نیست.
وی افزود: احمدی نژاد در سیاست خارجی در دو سال آخر دولتش به اوباما نامه ای نوشت که کار اشتباهی بود اما در نامه اش قربان صدقه اوباما نرفت بلکه به مطالباتی در آن نامه پرداخته بود و مجلس نیز در همان زمان پیرامون این مسئله موضع گیری کرد.
حجت الاسلام رسایی ادامه داد: در حال حاضر برخورد دولت در سیاست خارجی مبتنی بر خوش بینی مفرط است اما در دوره احمدی نژاد مبتنی بر تاکتیک بود که ما هر دو را غلط میدانیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: عده ای در آن زمان مقابل احمدی نژاد ایستادند و موجب فشار بیشتری بر وی شدند و انتقاد ما بیشتر برای دلخوش بودن به مذاکرات فعلی است.
وی ابراز داشت: اگر روحانی در سفر به نیویورک براساس اعتدال موضع گیری کند خط قرمز برایش طرح میکنیم.
حجت الاسلام رسایی خطاب به روزنامه ها زنجیره ای تصریح کرد: چرا دوباره ملاقات روحانی به شیطان را برجسته می کنید و فکر می کنید با ارتباط با شیطان مشکلات حل می شود.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به وعده های انتخاباتی روحانی گفت: روحانی وعده داده بود که سانترفیوژها و کارخانه ها فعالیت می کنند اما چرا وی به شعارهای انتخاباتی اش پایبند نیست.
وی با تصریح بر اینکه موضوع هسته ای نماد اراده و استقلال یک ملت است اظهار داشت: دشمن نمی خواهد ما استقلال داشته باشیم.
حجت الاسلام رسایی با اشاره به میزان رای لب مرزی روحانی تصریح کرد: اگر روحانی نگفته بود یارانه ها و مسکن مهر را ادامه می دهم رئیس جمهور نمی شد و هیچ کس به خاطر کرنش با امریکا رئیس جمهور نمی شود.
نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی می خواهند روحانی را به سمت نرمش قهرمانانه سوق دهند و نرمش قهرمانانه را به کرنش تبدیل کنند در صورتی که نرمش قهرمانانه یک ایدئولوژی است و کرنش یک روش می باشد.
وی تأکید کرد: پدرخوانده ها نباید برای دولت تصمیم بگیرند بلکه مردم باید تصمیم گیرنده باشند.
حجت الاسلام رسایی افزود: اگر روحانی در مسیر رهبری و قانون عمل کند دلیلی ندارد که شورای نگهبان برای دوره بعدی ریاست جمهوری وی را ردصلاحیت کند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه خروجی مذاکرات چیزی جز تهدید، تحریم و تحقیر بیشتر نبود ابراز داشت: امریکا مواضعش در برابر ما تغییر نمی کند چرا که ماهیت استکباری دارد.
وی با اشاره به سخنان روحانی مبنی بر اینکه در تورم شاخص بانک مرکزی نیست بلکه جیب مردم است تأکید کرد: تورم کنترل شده اما با رکود.
حجت الاسلام رسایی افزود: زمانی که دولت در سیاست خارجی و سیاست خارجی در گروه 1+5 و همچنین گروه 1+5 در سیاست های امریکا و اوباما ادغام می شود و اوباما نیز مودب خوانده می شود تحریم ها و فشارها بیشتر خواهد شد.
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تا کنون صداوسیما به دلیل فشارهای دولت اجازه حضور منتقدین را در رسانه ملی نداده اند در صورتی که ما به صورت فیزیکی در تمامی مناطق برای دفاع از حقوق ملت انتقاد کردیم و جریان غیرصداوسیما توانسته پیام را به مردم منتقل کند.
وی با تأکید بر اینکه آیین نامه در مجلس رعایت نمی شود تصریح کرد: حتی اگر اکثریت نمایندگان بخواهند وزیری را استیضاح کنند رئیس مجلس استیضاح را اعلام وصول نمی کند.
حجت الاسلام رسایی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری باید صبر کنیم و فرصت دهیم تا دولت آخرین تیرش را در چله سازش رها کند.
وی با اشاره به اینکه در دوره احمدی نژاد مدیریت پرونده هسته ای در شورای عالی امنیت ملی به تأیید رهبری می رسید تصریح کرد: اکنون با درخواست روحانی پرونده هسته ای از شورای عالی امنیت ملی به وزارت امور خارجه انتقال یافت که بر همین اساس تأیید اقدامات دستگاه دیپلماسی سخت است.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در دوره احمدی نژاد کسی در باره مذاکرات محرمانه صحبت نمی کرد و جلیلی با صراحت گفت در برابر دوربین ها مذاکره می کنیم.
حجت الاسلام رسایی ادامه داد: در مذاکرات دوره احمدی نژاد نمی دیدیم که دشمنان این ملت با دم خود گردو بشکنند اما در این دوره پس از هر مذاکره دشمنان خوشحال هستند.
وی با تأکید بر اینکه مجلس در بزنگاه برحسب وظیفه اش و براساس سیاست های کلی نظام تصمیم می گیرد تصریح کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری اگر کسی با امریکا مذاکره کرد باید به عقل آن شک کنیم و تردیدی ندارم که روحانی با اوباما ملاقات نمی کند.
حجت الاسلام رسایی خاطرنشان کرد: پس از سخنرانی روحانی در سال گذشته در سازمان ملل وی گفت نظر سنجی در باره مذاکره با امریکا و مکاتبه تلفنی وی با اوباما صورت بگیرد که با گذشت یک سال نظرسنجی انجام نشده و یا اینکه نتیجه اش اعلام نشده است.