آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۸۶۲۳
در گفتگو با"خبرگزاری دانشجو" مطرح شد

پایین بودن سرعت سایت، مهم‌ترین مشکل دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد/ عدم نظارت مسئولان بر مسئله حجاب

مهم‌ترین مشکل دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد پایین بودن سرعت سایت دانشگاه است، به طوریکه گاهی برای انتخاب 14 واحد باید علاوه بر زمان، هزینه بسیاری صرف شود تا ...

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، جهاد دانشگاهی به‌ عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی، فعالیت‌های خود را به‌منظور استمرار و تعمیق آرمان‌های انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن از طریق توسعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در سال 1359 آغاز کرد.

 

این نهاد با اعتقاد به این که تحولات و پیشرفت پدید آمده در علوم و فنون، مستلزم آموزش، تخصص و تجربه است، گسترش فعالیت‌های آموزشی و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه را یکی از برنامه‌های اساسی خود قرار داده است.

 

معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی مشهد، برای تحقق این امر و با توجه به نیاز روزافزون شهروندان، فعالیت مستمر خود را از سال 1361 در قالب آموزش دوره‌های تربیت مربی کودک شروع و امروز براساس نیازهای تخصصی جامعه، فعالیت‌های این معاونت در شش حوزه گسترش یافته است که شامل آموزش زبان انگلیسی در سه مرکز، آموزش کامپیوتر، آموزش دوره تربیت مربی کودک، آموزش حسابداری، آموزش کارکنان دولت و آموزش دوره‌های تربیت‌مربی کارآفرینی و اشتغال می‌باشد. هم‌اکنون به‌طور متوسط سالانه 40 هزار نفر در مراکز آموزشی دوره‌های مختلف را می‌گذرانند. 

 

یکی از دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد در خصوص مشکلاتی که دانشجویان این دانشگاه در آغاز ترم تحصیلی جدید با آن مواجه شده‌اند، گفت: یکی از مشکلاتی که هر ترم برای دانشجویان جهاد دانشگاهی به وجود می‌آید در خصوص انتخاب واحد و واریز شهریه است؛ به طوری که دانشجویان نمی‌توانند شهریه خود را به صورت اینترنتی پرداخت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه پرداخت شهریه به صورت غیر اینترنتی بسیار زمان‌بر است، تصریح کرد: در ترم‌های گذشته هر دانشجو باید حدود 250 هزار تومان شهریه علی‌الحساب به حساب دانشگاه پرداخت می‌کرد که این مقدار در ترم جدید به حدود 400 هزار تومان رسیده است و همین مسئله باعث شده شهریه دانشجویان افزایش قابل توجهی داشته باشد.

 

این دانشجوی جهاد دانشگاهی مشهد ضمن اشاره به اینکه در صورت پرداخت نکردن علی‌الحساب سایت جهت انتخاب واحد برای دانشجو باز نمی‌شود، ادامه داد: علارغم پرداخت علی‌الحساب، سایت برای برخی دانشجویان جهت انتخاب واحد باز نشده است.

 

پایین بودن سرعت سایت، مهم‌ترین مشکل دانشجویان جهاد دانشگاهی

 

وی مهم‌ترین مشکل دانشجویان را پایین بودن سرعت سایت دانست و تصریح کرد: گاهی برای انتخاب 14 واحد باید علاوه بر زمان، هزینه بسیاری صرف کنیم تا بتوانیم به انتخاب واحد بپردازیم و این مسئله باعث شده دانشجویان با مشکلات بسیاری مواجه شوند؛ به طوریکه حتی انتخاب این تعداد واحد صبح تا ظهر زمان می‌برد.

 

این دانشجوی ترم آخر جهاد دانشگاهی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم این است که دانشجویان ورودی 91 باید حدود 14 واحد انتخاب کنند؛ در غیر این صورت سایت به صورت خودکار اقدام به حذف دروس می‌کند، این در حالی است که واحدهایی که سایت دانشگاه ارائه داده مرتبط با ورودی‌های 92 به بعد است و ممکن است تنها هفت تا هشت واحد از دوروس ارائه شده مرتبط با ورودی‌های 91 باشد.

 

عدم پاسخ‌گویی تلفنی به مشکلات دانشجویان

 

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه تنها یک شماره جهت پیگیری دارد که همان یک شماره هیچ‌گاه پاسخ‌گو نیست؛ گفت: به دلیل پاسخ‌گو نبودن دانشجویان مجبور می‌شوند به دلیل به وجود آمدن کوچک‌ترین مشکل راهی دانشگاه شوند؛ در صورتی‌که چنانچه دانشگاه پاسخ‌گوی تلفن باشد دانشجویان مجبور نخواهند بود مدام به دانشگاه بروند.

 

این دانشجوی جهاد دانشگاهی با تاکید بر این مطلب که هنگامی که حضوری جهت رفع مشکلات به دانشگاه مراجعه می‌کنیم با برخورد نامناسب مسئولان دانشگاهی مواجه می‌شویم، تصریح کرد: متاسفانه هنگامی که به مسئولان دانشگاه مراجعه و از وضعیت موجود شکایت می‌کنیم در طول ترم نیز جوابگو نیستند.

 

دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی مشهد بسیار مشکل است

 

وی با بیان این‌که دیدن رئیس جهاد دانشگاهی مشهد بسیار مشکل است، بیان داشت: گاهی اوقات مشاهده شده سر جلسه امتحان مراقبان بی دلیل کارت دانشجویی و یا حتی برگه امتحانی دانشجویان را اخذ می‌کنند و همین مسئله تمرکز دانشجویان را به هم می‌زند.

 

این دانشجو ادامه داد: به طور مثال یکی از مراقبان کارت دانشجویی مرا گرفت و هنگامی که نسبت به این اقدام اعتراض کردم و دلیل خواستم گفتند: قرار بوده از طریق پنجره کارت خود را به دانشجویی بدهید و آن دانشجو با کارت دانشجویی تو وارد جلسه شود. هنگامی که از وی پرسیدم که آیا کارت خود را دادم؟ عنوان کرد نه؛ اما قرار بوده بدهی!!

 

اختصاص 15 درصد از شهریه دانشجویان به عنوان حق نظارت

 

وی تصریح کرد: یکی از نکات قابل توجه این است که هر ترم حدود 15 درصد از شهریه دانشجویان به عنوان حق نظارت در نظر گرفته می‌شود؛ اما عنوان نمی‌کنند این حق نظارت بابت چیست.

 

این دانشجو در پایان ضمن بیان این نکته که هزینه خوابگاه‌های دانشگاه از اجاره خانه نیز بالاتر است، گفت: بسیاری از دانشجویان شهرستانی ترجیح می‌دهند خانه اجاره کنند.

 

عدم نظارت مسئولان دانشگاه بر مسئله حجاب

 

در ادامه یکی دیگر از دانشجویان جهاد دانشگاهی به "خبرگزاری دانشجو" گفت: با این‌که شهریه دانشگاه را پرداخت کرده‌ام؛ اما سایت برای انتخاب واحد باز نشده و به دلیل این‌که به صورت تلفنی پاسخ‌گو نیستند مجبور شدم از بجنورد به مشهد بیایم.

 

وی با بیان این‌که مراجعه مکرر به دانشگاه مشکلات بسیاری را برای دانشجویان به وجود می‌آورد، خاطرنشان کرد: افزایش شهریه و بر خورد نامناسب مسئولان دانشگاه با دانشجویان دیگر مشکلات دانشگاه است.

 

این دانشجوی جهاد دانشگاهی در پایان تاکید کرد: متاسفانه در بحث پوشش و حجاب نیز مسئولان دانشگاه نظارت کافی بر این مسئله را ندارند.

 

متمرکز نبودن امکانات دانشگاه در یک مکان یکی از معضلات دانشجویان

 

در ادامه یکی دیگر از دانشجویان جهاد دانشگاهی بر پایین بودن سرعت سایت تاکید کرد و بیان داشت: گاهی اوقات حدود دو تا سه ساعت دانشجویان باید زمان بگذارند تا بتوانند دروس ارائه شده را انتخاب کنند.

 

این دانشجوی ترم آخر جهاد دانشگاهی با بیان این‌که 24 واحد از دروس مانده تا بتوانم مدرک کارشناسی دریافت کنم، تصریح کرد: در این ترم تنها چهار تا پنج واحد ارائه شده این در حالی است که چنانچه این دروس را ارائه ندهند یک ترم دیگر باید به دانشگاه بیاییم.

 

وی برخورد مسئولان دانشگاه با دانشجویان را بسیار نامناسب ارزیابی کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که دانشجویان جهاد دانشگاهی با آن مواجه هستند متمرکز نبودن دانشگاه در یک مکان است؛ به طور مثال دانشجویان برای گذراندن واحد تربیت بدنی باید در یکی از سالن‌های سطح شهر که دانشگاه آن را کرایه کرده است، حاضر شوند و این خود باعث تحمیل هزینه و زمان بیشتر جهت رفت و آمد دانشجو می‌شود.

 

این دانشجوی جهاد دانشگاهی مشهد افزود: دانشگاه ما در سرای ادبیات است؛ اما برای برگزاری برخی کارگاه‌ها باید به دانشگاه فردوسی و برخی به دانشگاه فنی مهندسی مراجعه کنیم.

 

وی کیفیت غذای دانشگاه را تا حدودی مطلوب دانست و بیان داشت: هزینه غذا در دانشگاه از 800 تا 1500 تومان متغییر است.

 

این دانشجوی ترم آخر جهاد دانشگاهی در پایان در خصوص حجاب این دانشگاه گفت: مسئولان در خصوص حجاب نظارت کافی ندارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار