کسانی که ذهن جوانان را نسبت به دفاع مقدس منحرف می‎کنند، خائن به خون شهدا هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۹۰۰۳
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های لرستان:

کسانی که ذهن جوانان را نسبت به دفاع مقدس منحرف می‎کنند، خائن به خون شهدا هستند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: کسانی که با شبه‎افکنی ذهن جوانان را نسبت دفاع مقدس منحرف می‎کنند، خائن به خون شهدا هستند.

حجت‌الاسلام حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در لرستان، بیان داشت: برخی از روشنفکران با شبه‎افکنی ذهن جوانان را نسبت دفاع مقدس منحرف می‎کنند و معتقدیم که  این افراد خائن به خون شهدا هستند.

 

وی گفت: سوال ما از روشنفکرانی که مدعی هستند که با گفتمان می‎شد از جنگ با عراق جلوگیری کرد، این است که چگونه می‎توان با کشوری که بدون هیچگونه اطلاع قبلی با حمله نظامی، به خاک کشورمان تجاوز کرد با گفتمان وارد مذاکره شد.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان افزود: ای کاش این افراد در سرنوشت شوم صدام که به واسطه جنایت‎هایی که این فرد مست لایعقل نسبت به ملت مقاوم کشورمان و مردم کشور عراق روا داشت، مقداری تامل می کردند و بعد دفاع مقدس را زیر سوال می‎بردند.

 

حجت‌الاسلام حسینی گفت: آنچه بدیهی است این است که جنگ تحمیلی بدون خواست و اراده ایران بر این کشور تحمیل شد؛ با این حال این ملت ایران بودند که با لبیک به فرمان جهاد امام خمینی(ره) روانه جبهه‎های جنگ شدند و تنها با هدف دفاع در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح ایستادگی و مقاومت کردند.

 

وی تصریح کرد: مردم ما همواره خواستار زندگی تمام مردم دنیا در سایه صلح و امنیت جهانی بوده‌اند؛ اما این دلیل نمی‎شود که در مقابل دشمن متجاوزی که هیچگونه منطقی را نمی‎پذیرد، بدنبال گفتمان و مذاکره باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار