به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رئيس پليس فتا خراسان رضوي با اعلام اين خبر گفت: در بررسي پرونده هاي قضائي در پليس فتا مشهود است كه سهل انگاري و غفلت شهروندان در مسدود سازي سيم كارت هاي مفقوديشان، آنها را بدون اينكه خود آگاه باشند وارد پرونده هاي قضائي مي كند.
سرهنگ " سيد محسن عرفاني" افزود: بسياري از شهروندان وقتي سيم كارت آنان مفقود مي شود به اين موضوع اهميت نداده و بدون اينكه پي گير سرنوشت سيم كارت مفقودي باشند سيم كارت جديدي اختيار مي كنند.
اين اتفاق در اكثر موارد در خصوص سيم كارت هاي اعتباري كه قيمت كمتري دارند اتفاق مي افتد و در مواردي سيم كارت به دست افراد خلافكاري مي افتد كه اقدام به كلاهبرداري، برداشت غير مجاز و ... مي كنند و رد پاي به جا مانده از آنان مشخصات صاحب اصلي سيم كارت است.
در يکي از پرونده هاي پليس فتا خراسان رضوي كه اخيرآ كشف شده مشخص شد فردي مبلغ 20ميليون ريال از حساب عابر بانک يکي از شاکيان به صورت اينترنتي برداشت داشته است.
سرنخها حاکي از خريد ميليوني شارژ تلفن همراه به صورت اينترنتي بود که پس از استعلامات مربوطه مشخص شد سيم کارت استفاده شده در اين خريد اينترنتي متعلق به خانمي که کارمند يكي از ادارات دولتي مي باشد بوده كه اين فرد بدليل مشغله کاري و قيمت کم سيمکارت پس از مفقود شدن در صدد پيدا شدن يا حتي سوزاندن سيم کارت بر نيامده است.
وي ادامه داد: در حال حاظر اين خانم جوان در پي سهل انگاري مجبور به جبران خسارت در اين پرونده مي باشد زيرا فعل مجرمانه صورت گرفته از خط اين خانم بوده است.
سرهنگ عرفاني تصريح كرد: خوشبختانه كارشناسان پليس فتا پس از يك سري تحقيقات فني فرد كلاهبردار ( جواني 18ساله ) شناسايي و با هماهنگي مقام قضائي او را در مخفيگاهش در شهر مشهد دستگير كردند.
رئيس پليس فتا خراسان رضوي در پايان خاطر نشان كرد: شهروندان دقت كنند از نظر حقوقي در صورتي كه از سيم كارت مفقوديشان سوء استفاده شود مي بايستي در محاكم قضائي پاسخگو باشند پس لازم است در زمان مفقودت موضوع را به مبادي ذيربط اعلام و نسبت به غيرفعال كردن آن اقدام كنند.