کد خبر:۳۵۹۶۵۳
دبیر ستاد پشتیبانی جنگ در لرستان:

ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاه‌ها نقش بسزایی در آشنایی دانشجویان با جنگ تحمیلی دارد

دبیر ستاد پشتیبانی جنگ در لرستان گفت: ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاه‌ها نقش بسزایی در آشنایی دانشجویان با جنگ تحمیلی ایفا کرده است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، علیشاهی، دبیر ستاد پشتیبانی جنگ در لرستان امروز در همایش یاران بی‎ادعا که توسط دانشگاه علمی کاربردی لرستان به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، گفت: برخی از دانشجویان شناخت چندانی از دفاع مقدس و فراز و فرودهای آن ندارند؛ اما با ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاه‌ها با کمک این واحد درسی دانشجویان به شناخت خوبی از جنگ تحمیلی دست یافته‎اند.

 

وی اقدام دانشگاه علمی کاربردی لرستان را در ارائه درس دفاع مقدس در سایر مراکز این دانشگاه اقدامی موثر در اشاعه فرهنگ دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: ما هر چه داریم به برکت خون شهدا و دفاع مقدس است؛ با این حال باید تمام تلاش خود را برای شناخت نسل جوان از این ارزش‌ها بکار ببندیم.

 

دبیر ستاد پشتیبانی جنگ در لرستان با بیان اینکه در جنگ تحمیلی ایران با پشتوانه رهبری و مردم توانست در مقابل دشمنان بایستد، گفت: ما در جنگ سلاح و تجهیزات پیشرفته در اختیار نداشتیم و با این حال دشمنان ما تصور می‌کردند تا ظرف شش روز می‎توانند خود را به تهران برسانند؛ البته این تصور نشات گرفته از شناخت نادرست دشمنان ملت ایران بود؛ چرا که همین ملت با رهبری امام خمینی (ره) توانسته بودند حکومت شاهنشاهی را که بزرگترین قدرت منطقه بود را با دست خالی از کشور بیرون کنند.

 

علیشاهی به نقش حمایت‏‌های مردمی در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: در آن برهه که مسئولیت دبیری ستاد پشتیبانی از جنگ را در لرستان بر عهده داشتم زمانی که برنج‎های کوپنی توزیع می‎شد برای جمع آوری کمک‎های مردمی در بین مردم می‎رفتیم و با این حال مردم به حدی از سهمیه برنج‎های کوپنی خود کمک می‎کردند که فضایی برای انبار کردن آن‌ها نداشتیم.

 

وی تصریح کرد: در آن برهه مردم تنها گوش به فرمان امام خمینی (ره) بودند و فقط نگاه می‎کردند که امام چه فرمانی را صادر می‎کند تا در راستای آن حرکت کنند.

 

دبیر ستاد پشتیبانی جنگ در لرستان با بیان اینکه امام خمینی(ره) ازظرفیت مردمی برای پیشبرد جنک استفاده کرد ،گفت: امام از جبهه به عنوان دانشگاه یاد می‎کرد و واقعا هم اینچنین بود؛ چرا که ما در کشورمان تا پیش از شروع جنگ تنها فشنگ اسلحه ژ3 را تولید می‌کردیم؛ اما در اواخر جنگ با موشک‌هایی که توسط خودمان تولید می‎شد، می جنگیدیم.

 

علیشاهی تصریح کرد: به گفته رئیس تشخیص مصلحت نظام این موشک‌ها در آن برهه ظرف مدت 30 روز توسط متخصصان کشورمان ساخته و آماده آزمایش شده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار