به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از زاهدان، محمد جهانتیغی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان در جمع دانشجویان ورودی جدید دانشگاه سیستان و بلوچستان در تالار فردوسی این دانشگاه بیان داشت: اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی مستلزم مولفههای متعددی از جمله متناسب بودن مهارتهای آنها با نیازهای بازار کار است و امروزه در تمامی سازمانها و موسسات برای شناسایی این مهارتها از الگوی شایستگی، استفاده میشود.
وی ادامه داد: در همین راستا سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به عنوان متولی نظام آموزش مهارتی کشور در چند سال گذشته ارائه آموزشهای مهارتی به دانشجویان و دانش آموختگان در دانشگاهها را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بر اساس رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای و مفاد سند راهبردی و موافقتنامهای که با رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضا رسیده است، این سازمان توانایی آموزش دانشجویان در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی را در رشتههای عمران، برق، الکترونیک و تأسیسات و همچنین در صورت لزوم سایر رشتههای مورد نیاز دارد.
جهانتیغی افزود: دانشجویان میتوانند بر اساس مفاد این قرارداد همکاری در دورههای کوتاهمدت، بلندمدت و دورههای تخصصی کارگاههای مراکز ثابت آموزش فنی و حرفهای و کارگاههای جوار دانشگاهی با استفاده از ظرفیتهای بخش دولتی و خصوصی آموزشهای مهارتی لازم را فرا گیرند.
وی بیان داشت: این اداره کل توانایی لازم برای حمایت و تجاریسازی و آزمایش ابداعات و اختراعات مخترعان، مبتکران و پژوهشگران دانشجو را دارد.