کد خبر:۳۶۰۸۰۰

مسأله استراتژیک تهران توسعه حمل و نقل عمومی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در شهر تهران دو برنامه پنج ساله اول و دوم تهیه و تدوین شده که در برنامه اول، تجربیات ارزشمندی به دست آورده‌ایم و در برنامه دوم، امیدواریم با استفاده از این تجارب به شکل عملیاتی وارد کار شویم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر غلامرضا انصاری گفت: همه تلاشمان این است که هیچ طرحی خارج از برنامه در پایتخت اجرا نشود و مکلف هستیم شهر را به سوی درآمدهای پایدار سوق دهیم، چون درآمدهای ناپایدار نمی‌تواند چاره کار باشد و بر این اساس بودجه نقدی و غیر نقدی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

وی با اعلام اینکه با توجه به حساسیتی که در دولت ایجاد شده، لایحه درآمدهای پایدار در دستور کار کمیسیون کلان شهر‌ها در هیأت دولت قرار گرفته، تأکید کرد: در بودجه‌بندی باید اولویت‌ها در نظر گرفته شود و در این میان توسعه حمل و نقل عمومی و زیرساخت‌های آن، حوزه‌ای است که بخش قابل توجهی از بودجه تهران را به خود اختصاص داده است.


عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در بحث درآمدهای پایدار، بیشتر بحث عوارض مطرح است و بودجه باید مبتنی بر عوارض پایدار باشد، اظهار کرد: مدیریت شهری انواع خدمات را به شهروندان ارائه می‌کند و باید از راه ارائه همین خدمات، درآمد کسب کند و البته این کسب درآمد، نباید به گونه‌ای باشد که به مردم فشار بیاید.


دکتر انصاری با بیان اینکه به منظور افزایش بهره‌وری باید منابع درآمدی ناپایدار را به حداقل برسانیم، تصریح کرد: اگر درآمدهای شهر پایدار نباشد، عدالت اجتماعی به دست نخواهد آمد و در حال حاضر بسیاری از شهرهای پیشرفته دنیا از راه درآمدهای پایدار اداره می‌شوند و هزینه‌هایشان را مدیریت می‌کنند.


وی با تأکید بر اینکه با ایجاد منابع بودجه‌ای منطقی و درست می‌توانیم چشم‌انداز روشن و مطمئنی را برای آینده شهر در نظر بگیریم و شهر را به شکل صحیح اداره کنیم، اضافه کرد: با توجه به جلسات و توافقاتی که با وزرای مربوطه داشته‌ایم، تعامل خوبی با دولت یازدهم در حوزه‌های زیرساختی و زیربنایی شکل گرفته است.


این عضو شورای پایتخت با اشاره به اینکه بحث اول و اساسی ما با دولت، پیگیری مطالبات حمل و نقل عمومی شهر تهران و دریافت سهم این بخش است و البته موضوع مذکور باید از سوی همه نمایندگان مورد پیگیری قرار گیرد، اظهار کرد: اگر به هر دلیلی این تعامل با مشکل روبه‌رو شود، قطعاً توسعه تهران با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.


دکتر انصاری با بیان اینکه مجموعه مدیریت شهری و شورای شهر یک نهاد اجتماعی‌ هستند و هر گروه که سکان دولت را در دست داشته باشد، باید تعامل مناسبی در خصوص مطالبات مردمی با این مجموعه برقرار کند، تصریح کرد: شگل‌گیری این تعامل میان مدیریت شهری و شورای شهر با دولت، کارنامه درخشانی است که رضایتمندی مردم را به همراه دارد.


وی در پایان با تأکید بر اینکه باید اولویت‌های اساسی شهر را مد نظر بگیریم و به مشکلات توجه کنیم، خاطرنشان کرد: موضوع اساسی و مسأله استراتژیک تهران، توسعه حمل و نقل عمومی و زیرساخت‌های آن است که در بودجه سال آینده پایتخت بیشتر مورد توجه شورای اسلامی شهر تهران واقع خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار