دبیر هیات علمی کمیسیون اقتصاد کلان، بازرگانی و اداری مجمع تشخیص مصلحت نظام بهرهوری بالا را از ویژگیهای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: سیاستهای اقتصاد مقاومتی به گونهای است که با یک تلنگر و تهدید تحت تاثیر قرار نمیگیرد و نمیلرزد.
به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، جمشید پژویان در نشست تخصصی اقتصاد مقاومتی که با حضور فعالین اقتصادی بخش خصوصی استان کرمانشاه در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، اقتصاد مقاومتی را نیازمند ترجمه و تفسیر دانست و گفت: تنها در این صورت می توانیم با زبان اقتصادی در مورد ابعاد مختلف اقتصاد مقاومتی صحبت کنیم.
دبیر هیات علمی کمیسیون اقتصاد کلان، بازرگانی و اداری مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برداشت ها و تفاسیر متفاوتی از اقتصاد مقاومتی وجود دارد، گفت: تا زمانی که این نوع اقتصاد به طور شفاف مطرح نشود نمی تواند نقش مهمی در حل مشکلات اقتصادی داشته باشد.
وی اقتصاد مقاومتی را دنباله یک سری از واژگان دانست که از سالهای قبل توسط مقام معظم رهبری عنوان شده اند و همگی آنها زنجیره هم هستند و افزود: سند چشم انداز، اصلاحات اصل 44 قانون اساسی، بهبود الگوی مصرف و ... بخشهایی از اقتصاد مقاومتی است که در سال های قبل توسط مقام معظم رهبری مطرح شده اند.
پژویان اظهار کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی اقتصاد کارآمدی است که به دلیل کارآیی های زیاد کمتر ضربه پذیر است.
وی با بیان اینکه در این نوع اقتصاد تخصیص منابع به خوبی صورت می گیرد، بهره وری بالا را از ویژگیهای این نوع اقتصاد دانست و خاطر نشان کرد: سیاستهای اقتصاد مقاومتی به گونه ای است که با یک تلنگر و تهدید تحت تاثیر قرار نمی گیرد و نمی لرزد.
وی افزود: سیاست های این اقتصاد به گونه ای تدوین شده اند که ارزش صادرات، پول و... به طور ناگهانی و یک مرتبه به یک سوم کاهش نمی یابد و این می تواند نوید آینده ای موفق را بدهد.
وی افزود: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید از مجموعه سیاستهایی که یک اقتصاد را کارآمد می کند استفاده کنیم و این نیازمند برنامه ریزی است.