کد خبر:۳۶۱۴۰۶
مديركل دفتر تحقيقات دانشگاه پيام‌نور كشور:

دانشگاه پيام‌نور شيراز پتانسيل تبديل به قطب پژوهشي در جنوب كشور را دارد

مديركل دفتر تحقيقات دانشگاه پيام‌نور كشور گفت: دانشگاه پيام‌نور شيراز به عنوان يكي از مراكز ويژه دانشگاه پيام‌نور كشور، توانمندي وپتانسيل لازم براي تبديل به قطب پژوهشي در جنوب كشور را دارد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، علی اصغر شکری، مديركل دفتر تحقيقات دانشگاه پيام‌نور كشور امروز در همايش كشوري آشنايي با پايگاه استنادي علوم جهان اسلام در شیراز گفت: دانشگاه پيام‌نور شيراز به عنوان يكي از مراكز ويژه دانشگاه پيام‌نور كشور، توانمندي و پتانسيل لازم براي تبديل اين مركز دانشگاهي به قطب پژوهشي در جنوب كشور را دارد كه اين مهم با نگاه ويژه به توسعه و گسترش آن امكان پذير خواهد بود.
 

وی درباره برنامه‌هاي در پيش رو در حوزه پژوهشي دانشگاه پيام‌نور بیان داشت: مراسم تقدير از پژوهشگران برتر در حوزه‌هاي مختلف در آذرماه در سازمان مركزي دانشگاه و همچنين استان‌ها برگزار مي‌شود. همچنين تلاش‌ها و عملكرد حوزه معاونت فناوري و پژوهشي دانشگاه نيز در همايش بزرگداشت 25 سال تلاش و بالندگي دانشگاه به نمايش درخواهد آمد.

 

شکری تصریح كرد: توسعه نشريات ميان رشته‌اي در دانشگاه و كمك به ارتقای آن در راستاي نمايه سازي علمي و پژوهشي آن‌ها، اصلاح آيين‌نامه‌هاي پژوهشي در راستاي فراگير كردن آن‌ها براي تمام اعضاي هيات علمي، صدور ابلاغ پژوهانه 1393 قبل از هفته پژوهش، تعامل بيشتر با مراكز تحقيقاتي، دانشگاه ها ومركز ISC از ديگر برنامه هاي در دست اجرا در دفتر تحقيقات و پژوهش دانشگاه پيام نور است.
 

وی ادامه داد: البته برنامه‌هاي متعدد ديگري در دفتر تحقيقات دانشگاه تدوين شده است كه تعدادي از آن‌ها كوتاه مدت و تعدادي از آن‌ها بلند مدت مانند قطب‌هاي پژوهشي به حساب مي‌آيد.
 

مديركل دفتر تحقيقات دانشگاه پيام‌نور كشور افزود: همچنين از اصلاح آيين‌نامه‌هاي پژوهشي در راستاي فراگير كردن آن‌ها براي همه اعضاي هيات علمي نيز خبر داد.
 

شکری در پايان از مسئولان برگزار كننده همايش آشنايي با پايگاه استنادي جهان اسلام (ISC) بخصوص از مظلوميان، رئيس استان فارس، توللي، رئيس دانشگاه پيام نور شيراز، صيف مدير پژوهشي استان تقدير كرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار