کد خبر:۳۶۲۱۰۲
یادداشت دانشجویی/

چند پرده از مدیریت رئیس یکی از واحدهای دانشگاه آزاد استان اصفهان/ ریاست بالازاده‌های معراجی‌ها در واقعیت

رئیس دانشگاه به هر ترفندی مایل است تا "تشکل" را از برپایی غرفه برای دانشجویان ورودی جدید منصرف کند، اما پس از آن که با اصرار مسئول تشکل مواجه می‌شود صراحتاً اعلام می‌کند امسال خبری از برپایی غرفه نیست.

گروه دانشگاه‌های کشور "خبرگزاری دانشجو"؛ این روزها پخش سریال معراجی‌ها واکنش‌های بسیاری را به همراه داشته است. از غیرواقعی خواندن رخ دادهایش تا اغراق آمیز توصیف نمودن برخی رفتارهای دانشجویی و البته تقدیر از جسارت به نمایش درآوردن آنچه در واقعیت برخی دانشگاه‌های کشور در حال رخ دادن است، بخش کوچکی از این واکنش‌هاست. اما شاید یکی از بخش‌هایی که مورد اتفاق نظر خیل عظیم مخاطبان به ویژه دانشجویان قرار گرفته است رفتارهای اساتید فیلم و البته از همه مهم‌تر رئیس دانشگاه است.



رئیسی که به طبع هر شرایطی رنگ عوض می‌کند و به نرخ روز نان می‌خورد. هرجا لازم باشد جبهه رفته و هرجا لازم شود روشن‌فکر می‌شود. از این قبیل مواضع سینوسی در دانشگاه‌های کشور و در قبال برخی تشکل‌های دانشجویی بسیار دیده‌ایم. اما در این یادداشت قرار است بخشی از سکانس‌های بازی هنرمندانه یکی از روسای واحدهای دانشگاه آزاد استان اصفهان به نمایش درآید.



پیش از این که متن اصلی را بخوانید، توجه داشته باشید که در طول نوشته نامی از شخصیت‌های حقیقی و حقوقی برده نشده است، اما در کل متن این رفتارها در قبال یک تشکل دانشجویی اتفاق افتاده است.



پرده اول؛ دانشگاه، جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید مهرماه 1390: رئیس دانشگاه در جمع صدها نفر از دانشجویان ورودی جدید و خانواده آن‌ها پس از سخنان مفصل خود پیرامون موضوعات مرتبط با دانشگاه و دانشجویان، مطلبی را درباره یکی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه مطرح می‌کند که برای بسیاری از دانشجویان تازه وارد دانشگاه بسیار قابل توجه است؛ ایشان پس از بیان این مطلب که "در دانشگاه ما تشکل‌های بسیاری وجود دارند که دانشجویان در انتخاب آن ها مختارند"، اضافه کرد: "اما بنده توصیه می کنم دانشجویان "تشکل" را برای فعالیت‌های فوق برنامه فرهنگی و سیاسی خود انتخاب کنند."



براساس شنیده‌ها در دیگر جلسات توجیهی دانشجویان ورودی جدید، نماینده "تشکل" در کنار رئیس و دیگر معاونان ایشان دقایقی برای دانشجویان صحبت کرده و فعالیت‌های "تشکل" را تشریح می‌کردند.


پرده دوم؛ روستای خویه، اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه تیرماه 1391: گروه جهادی "شهدای گمنام" به انتخاب مکان‌های بسیار دورافتاده شهره است. برای تابستان 91 نیز روستای خویه در فاصله بیش از 10 ساعت از محل دانشگاه برای فعالیت جهادی دانشجویان انتخاب می‌شود. اواسط اردو، درست در اوج کار، خبری کوتاه اما روحیه بخش در فضای اردو پخش می‌شود و آن هم این که "رئیس دانشگاه با مشایعت هیئت همراه تا اواخر روز از محل فعالیت دانشجویان جهادگر دانشگاهش بازدید خواهد کرد". در آخرین ساعات شب رئیس دانشگاه به همراه قریب به اتفاق معاونین و مسئولین دانشگاه به روستا می‌رسند و شب را در کنار دانشجویان سپری می‌کنند.

پرده سوم؛ حراست دانشگاه پاییز 1391: عزم خود را برای دریافت مجوز یک نشریه دانشجویی جزم و درخواست خود را به انضمام یک شماره نمونه نشریه برای رئیس دانشگاه و معاونت فرهنگی ارسال می‌کنم. پاسخ مسئولان دانشگاه به این درخواست فراخوانیِ همه دانشجویانی که اسمشان در نشریه نمونه آورده شده به حراست دانشگاه و بازخواست آنان است؛ نهایتاً شخصاً به حراست مراجعه می‌کنم و توضیح می‌دهم که بنده تنها یک درخواست برای مجوز نشریه داده ام و هیچگونه تخلفی رخ نداده. مسئول حراست مسائلی را متذکر می‌شود و البته می‌پذیرد نباید پاسخ به درخواست مجوز نشریه را اینطور می داده اما خود ایشان برای انتشار نشریه یک راه پیشنهاد می دهند و آن هم این که از طریق همکاری با "تشکل" اقدام به انتشار نشریه کنم. بنده نیز به طور کلی منصرف می‌شوم.



خردادماه 1392و انتخاب دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران و همچنین انتخاب دکتر میرزاده به سمت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی



پرده چهارم؛ دانشگاه آبان ماه 1392 مصادف با محرم الحرام: "تشکل" به تبع هر سال تلاش‌های خود را برای برپایی هرچه باشکوه تر مراسم مرتبط با این ایام انجام می‌دهد؛ یکی از برنامه‌های ثابت هر سال محرم در دانشگاه برپایی ایستگاه چای صلواتی است که با استقبال قابل توجه همه اقشار دانشجویان روبرو می‌شود. تنها ساعاتی قبل از اولین روز توزیع چای صلواتی و در حالی که مقدمات کار فراهم شده است، دستوری از مسئولان دانشگاه صادر می‌شود مبنی بر این که امسال نباید اقدامی در رابطه با ایستگاه صلواتی صورت گیرد. اعضای تشکل ناامید نمی‌شوند و به طرفه العینی ایستگاه چای صلواتی را به غرفه فروش محصولات فرهنگی تبدیل می‌کنند.


پرده پنجم؛ ریاست دانشگاه اردیبهشت 1393: "رهبر معظم انقلاب بارها تاکید داشته اند که دانشگاه تنها محلی برای یادگیری علوم نیست، بلکه دانشگاه محلی برای کسب آگاهی و معرفت نسبت به جنبه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه است." این ها سخنان مشعشع رئیس دانشگاه است به بهانه موافقت اصولی با تشکیل و راه اندازی ۴ تشکل دانشجوئی به نام‌های امید، آرمان شهر، اعتدال وعصر گفتگو. نفس ایجاد فضا برای فعالیت دانشجویی بسیار پسندیده است اما 4 تشکل درست در یک زمان و با چهار اسمی که شباهت فراوانی با شعارهای دولت دهم دارد در زمانی که همه سیاسیون ساز تبلیغاتی انتخابات مجلس را کوک کرده اند و از همه مهم‌تر در دانشگاهی که تا چندی پیش تنها راه فعالیت دانشجویی در آن همکاری با "تشکل" بود.



پرده آخر؛ دانشگاه شهریور 1393: اعضای تشکل مثل هر سال در تکاپوی استقبال و جذب نیرو از دانشجویان جدیدالورود هستند. بسته های فرهنگی، برنامه های استقبال، وسایل غرفه و.... آماده می‌شود. مسئول تشکل درخواستی مبنی بر برپایی غرفه در مراسم دانشجویان جدیدالورود به مسئولان مربوطه در دانشگاه ارائه می کند. رئیس دانشگاه به هر ترفندی مایل است تا "تشکل" را از برپایی غرفه منصرف کند اما پس از آن که با اصرار مسئول تشکل مواجه می شود صراحتاً اعلام می کند امسال خبری از برپایی غرفه نیست.



این مطالب تنها گوشه ای از تغییر باور نکردنی مواضع آقای رئیس است و گرنه موارد بسیاری وجود دارد که غیر قابل بازگو از یک رسانه عمومی است.

 

بدون شک "تشکل" نه تنها از فعالیت های اغلب فرهنگی و گاهی سیاسی خود دست نخواهد کشید بلکه با عزم و همتی مضاعف به جهاد خود در عرصه فرهنگ، سیاست، علم و... ادامه خواهد داد. اما آنچه که باعث حیرت می شود رفتار شنیع یک مدیر برای حفظ جایگاه ریاست خود است. کاش امثال ایشان حدی برای رفتار متزورانه و فریبکارانه خود قائل می شدند تا دانشجویانی که با تکیه بر نحوه مدیریت ایشان برای آینده خود برنامه ریزی می کنند، ملعبه رفتار ایشان نشوند. البته بدون شک اگر غیر ازین بود، امکان نداشت که آقای رئیس قریب به پانزده سال و علیرغم رفت و آمد سه رئیس جمهور و سه رئیس کل دانشگاه آزاد، همچنان بر مسند خود باقی بماند.

 

فرستنده: سجاد بخشی

انتشار یادداشت دانشجویان به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط "خبرگزاری دانشجو" نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۵
عالی بود....
لاییییییییییییییییییییییییک
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار