کد خبر:۳۶۲۶۵۳
ملاوردی در دانشگاه فردوسی مطرح کرد:

اعلام آمادگی معاونت امور بانوان ریاست جمهوری جهت اجرایی بسته توسعه روستایی/ برنامه جامع توسعه زنان روستایی تدوین و اجرایی شود

معاون امور بانوان ریاست جمهوری از اعلام آمادگی این معاونت جهت اجرایی بسته توسعه روستایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، شهین دخت ملاوردی، معاون امور بانوان ریاست جمهوری امروز در همایش "زن، توسعه پایدار روستایی" که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: رسیدن به توسعه پایدار و متوازن بدون در نظر گرفتن فعالیت تمامی اقشار و گروه‌ها امری ناممکن است.


وی ادامه داد: شناخت وضعیت زنان روستایی و برنامه‌ریزی جهت ارتقای مسائل فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این گروه از جامعه از الزامات سیاست‌های کشوری و ضروری است که تمامی عوامل اثرگذار در این مسیر شناسایی و مورد بررسی قرار گیرد.



معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: تحقق عدالت اجتماعی، توانمندسازی زنان و بهره‌برداری مطلوب از توان آنان، افزایش ظرفیت ماندگاری در روستاها، توجه به اصل مقاومت اقتصادی، توجه به معضلات زیست محیطی و جلب مشارکت زنان در این مسیر و ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی از جمله نکاتی است که باید در رابطه با ارتقای سطح زندگی زنان روستایی به آن توجه شود.



ملاوردی افزود: مطالعه اسناد قانونی نمایان می‌کند که در هیچ یک از اسناد بالادستی به صراحت موضوع زنان روستایی مورد توجه قرار نگرفته و سندی جهت بررسی این مسئله وجود ندارد؛ بنابراین نیازمند این هستیم که هر چه زودتر برنامه جامع توسعه زنان روستایی را تدوین و اجرایی کنیم.



وی با اشاره به اینکه در راستای توان افزایی، تقویت بنیان خانواده و حضور فعال و موثر زنان در سطوح مختلف جامعه نیازمند تدوین چنین برنامه جامعی هستیم، گفت: با وجود نقش برجسته بانوان روستایی در کشت و زراعت؛ اما سهم آنان در مسائل مالی نادیده گرفته شده است؛ بنابراین باید به سامان دهی این امر نیز بپردازیم.



معاون ریاست جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: در سال‌های گذشته شاهد افزایش شاخص‌های آموزشی برای زنان روستایی بوده‌ایم؛ اما متاسفانه شاخص‌های اقتصادی در این بین دیده نشده است.



ملاوردی با تاکید بر اینکه لازمه ارتقای شاخص‌های روستایی تدوین برنامه توسعه با بهره‌گیری از تمامی شاخص‌های موجود هستیم، خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای سطح توانمندسازی زنان روستایی لازم است مشارکت تمامی اعضای روستا و به ویژه مردان را جلب کنیم، همچنین ضروری است در راستای تدوین این برنامه مخاطبان اصلی آن حضور داشته باشند.


وی ادامه داد: با توجه به لزوم فرهنگ سازی برای زنان روستایی و برنامه ریزان در این مسیر پیشنهاد می‌شود ضمن ثبت روز "زن روستایی" از ظرفیت‌های رسانه ملی جهت ارائه آموزش‌های لازم استفاده شود.



معاون ریاست جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: در زمینه افزایش توان بانوان روستایی و حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی ناشی از بالا رفتن سن ازدواج جوانان یک سری برنامه‌های را درنظر گرفته‌ایم که امید است بتوانیم به این برنامه‌ها جامع عمل بپوشانیم.



ملاوردی از اعلام آمادگی معاونت امور بانوان ریاست جمهوری جهت اجرای بسته توسعه روستایی خبر داد و گفت: همچنین پیش نویس بسته اشتغال پایدار، طرح سامان دهی اشتغال زنان سرپرست خانوار و تلاش جهت سامان دهی زنانی که در سکونتگاه غیررسمی به سر می‌برند و تلاش جهت شناسایی مشکلات زنان روستایی و بهبود وضعیت آنان از جمله برنامه‌هایی است که این برنامه در حال پیگیری آنان می‌باشد.



وی در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه توسعه کشاورزی یکی از عوامل توسعه کشورها می‌باشد، امید است بتوانیم از توان بانوان جهت جلوگیری از تخریب محیط زیست بهره‌مند شویم.

 

معاون ریاست جمهوری در امور بانوان و خانواده خاطرنشان کرد:  نهاد زنان ملل متحد نیز چندسالی است که جهت تسریع در بهبود مشکلات زنان و بخصوص زنان روستایی تشکیل شده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار