کد خبر:۲۲۳۵۰۶
در دانشگاه رامین خوزستان؛

اخذ مجوز دکتری ترویج و آموزش کشاورزی و کارشناسی ارشد توسعه روستایی

معاون آموزشی دانشگاه کشاورزی رامین خوزستان از پذیرش دانشجو در مقطع دکتری ترویج و آموزش کشاورزی و کارشناسی ارشد توسعه روستایی در این دانشگاه خبر داد.
اخذ مجوز دکتری ترویج و آموزش کشاورزی و کارشناسی ارشد توسعه روستایی
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان از پذیرش دانشجو در مقطع دکتری ترویج و آموزش کشاورزی و کارشناسی ارشد توسعه روستایی از مهرماه سال 1392 در این دانشگاه خبر داد.
 
بر اساس این گزارش ، کوچک‌زاده در این خصوص  اظهار داشت:  این افتخار بزرگی برای دانشگاه رامین خوزستان محسوب می‌شود که توانمندی پذیرش دانشجو دکتری را دارد و صاحبان علم و تخصص را برای ارتقای سطح نظام پرورش می‌دهد.
 
وی با بیان نقش موثر جمهوری اسلامی ایران در خودباوری و کارآمدی نظام آموزشی گفت: در حال حاضر 301 دانشجوی کارشناسی ارشد در 12 رشته و 35 دانشجوی دکتری در 3 رشته مشغول به تحصیل هستند.
 
دکتر کوچک‌زاده در ادامه بیان کرد: مقطع دکتری ترویج و آموزش کشاورزی و کارشناسی ارشد توسعه روستایی برای نخستین بار در استان خوزستان راه‌اندازی می‌شود و دانشگاه رامین خوزستان از مهرماه سال 92 در این رشته‌ها دانشجو پذیرش می‌کند.
 
وی در ادامه  افزود: تعداد رشته‌های دانشگاه در مقطع دکتری به تعداد 4 و در مقطع کارشناسی ارشد به تعداد 13 می‌رسد و همچنین دانشگاه پیگیر راه‌اندازی مقطع دکتری خاکشناسی در گرایش مدیریت پایدار خاک از مهرماه سال 92 نیز می‌باشد.
 
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه رامین خوزستاندر بخش دیگری از سخنان خود ،  با اشاره به راه‌اندازی واحد پردیس دانشگاهی این دانشگاه، خاطر نشان کرد: دانشگاه رامین خوزستان از نیمسال دوم تحصیلی جاری در پردیس دانشگاهی در رشته‌های مهندسی کشاورزی با گرایش‌های زراعت و باغبانی، بیوتکنولوژی کشاورزی و علوم دامی با گرایش‌های تغذیه دام و اصلاح نژاد دام در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار