کد خبر:۳۶۲۷۴۳
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

سرطان پس از بیماری‌های قبلی و تصادفات جاده‌ای سومین عامل مرگ در کشور است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سرطان‌ها نیز عامل سوم در مرگ و میر مردم در کشور به شمار می‌رود و پس از بیماری‌های قلبی و عروقی و تصادفات جاده‌ای، بیشترین مرگ و میر مردم در کشور به بیمارن سرطانی تعلق دارد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمد رضا صابری، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در نشست روز جهانی غذا در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: 24 مهر ماه مصادف با 16 اکتبر روز جهانی غذا و دارو است که بر اساس درخواست سازمان خواروبار جهانی "فائو" نام گذاری شده است.

 

وی ادامه داد: این روز بهانه‌ای است تا به وضعیت غذا به عنوان مهمترین دریافتی بدن انسان در طول یک روز  پرداخته شود و مهمترین دغدغه مسئولان نام گذاری این روز تامین غذای مردم جهان است.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه آفریقا و آسیا را دو قاره در خطر در خصوص تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم خود دانست و افزود: مردم آفریقا بیشترین مشکلات غذایی را در جهان دارا هستند و دو کشور پاکستان و افغانستان در آسیا نیز با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند و تنها قسمت محدودی از جهان در خصوص غذا و تامین آن برای مردم خود دارای مشکلات خاصی نیست.

 

کیفیت غذا پس از تامین آن مهمترین محور تلاش سازمان خواروبار جهانی است

 

صابری با بیان این نکته که مرحله دوم پس از تامین غذا پرداختن به کیفیت غذا است، گفت: تلاش داریم که از دانه‌های گیاهی موادی با ارزش غذایی بالا را استخراج کرده و بتوانیم به محصولات دارای مقاومت‌های ژنتیکی بالا دست پیدا کنیم.

 

وی در ادامه ضمن بیان این نکته که می‌توان غذایی با حجم پایین؛ اما کیفیت بالا در اختیار مردم قرار داد، از رفع مشکل کمبود غذا با استفاده از این روش در کشورهای دارای مشکل یاد کرد و افزود: می‌توان غذای دارای حجم کم با ارزش غذایی بالا را راهی جهت رفع مشکل کمبود غذا در برخی جوامع در میان مردم دانست.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: سومین گام در مسیر رفع مشکلات غذایی مردم مبحث مهم سلامت غذا است و اینکه مردم به این مسئله بیندیشند که در حقیقت چه چیز را بر دهان می‌گذارند؟

 

صابری عمده مسئولیت معاونت غذا و دارو را در بحث نظارت دانست و گفت: در مرحله اول باید فوریت‌ها را مراقبت کرد که در این خصوص آلودگی‌های میکروبی و قارچی بیش از دیگر موارد مطرح است.

 

سونامی بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور رخ داده است

 

وی با اشاره به سطوح میان مدت و وجود سموم برخی مواد غذایی در بدن گفت: سرطان‌ها یکی از عوارض بسیار خطرناک مواد غذایی عاری از فایده است که در کشور ما رتبه سوم در مرگ و میر را به خود اختصاص داده است.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سرطان‌ها، بیماری‌های کبدی، مغزاستخوان، سیستم عصبی و مرکزی، قلبی و عروقی و گوارشی از جمله بیماری‌هایی هستند که در طول زمان به دلیل تغذیه نامناسب شکل و به یکباره خود را نشان می‌دهند.

 

وی با بیان این نکته که سونامی بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور رخ داده است، تاکید کرد: سونامی بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور اتفاق افتاده است و متاسفانه جان بسیاری از مردم را سالانه می‌گیرد که بیشتر بیماران مبتلا به دلیل تغذیه نادرست به این بیماری دچار می‎‌شوند.

 

سرطان‌ها عامل سوم مرگ و میر در کشور محسوب می‌شوند

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت: سرطان‌ها نیز عامل سوم در مرگ و میر مردم در کشور به شمار می‌رود و پس از بیماری‌های قلبی و عروقی و تصادفات جاده‌ای، بیشترین مرگ و میر مردم در کشور به بیمارن سرطانی تعلق دارد.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه 75 درصد سرطان‌ها در کشور به دلیل رعایت نکردن اصول تغذیه مناسب در میان مردم ایجاد شده است یادآور شد: غذای ناسالم امروز بخش عمده‌ای از تغذیه مردم را به خود اختصاص داده است و این عامل در آینده می‌تواند ما را دارای نسلی ضعیف و بیمار کند که دارای مشکلاتی از جمله بهره هوشی پایین، قد کوتاه و غیره باشد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار