کد خبر:۳۶۲۷۶۰
رئیس دانشگاه مازندران خبر داد

رشد 25 درصدی جذب دانشجو در مقاطع ارشد و دکتری در دانشگاه مازندران

رئیس دانشگاه مازندران از رشد 25 درصدی پذیرش دانشجو در مقاطع ارشد و دکتری در سال جدید خبر داد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ساری، اصغری آقمشهدی، رئیس دانشگاه مازندران امروز در دیدار با استاندار مازندران، با بیان اینكه بیش از 250 هزار دانشجو در استان مشغول به تحصیل هستند، گفت: در این میان دانشگاه مازندران با 12 دانشكده و 13 هزار دانشجو به عنوان قطب آموزش عالي و دانشگاه منتخب و مادر استان مشغول به فعالیت است.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه مازندران در بين ساير دانشگاه‌هاي تحت پوشش وزارت علوم، در رتبه 17 قرار دارد، گفت: امروز دوباره حركت سريع و رو به رشد دانشگاه مازندران آغاز شده است و به عنوان مثال دانشكده فني و مهندسي ما با يك نرخ رشد بسيار مطلوبي رو به پيشرفت است كه با وجود اينكه تنها چند سال از تاسيس آن مي گذرد؛ اما جوانان بسيار مستعدي را به عنوان عضو هيات علمي جذب كرده و افق روشني را براي دانشگاه مازندران ترسيم كرده است.

 

رئيس دانشگاه مازندران ادامه داد: در بخش علوم انسانی نیز، مازندران ما جزو استان‌هایی است که بیشترین رشد را داشته است و این دانشگاه نیز جزئی از آن پیشرفت است.

 

آقمشهدی با اشاره به تعداد دانشجویان پذیرش شده در سال جدید گفت: دانشگاه مازندران ميزبان 1600 دانشجوي جديد در مقطع كارشناسي و 1105 دانشجوي جديد تحصيلات تكميلي است كه در مجموع امسال 2705 دانشجوي جديد در دانشگاه مازندران حضور دارند.

 

وی در مجموع نسبت دانشجویان کارشناسی به تحصیلات تکمیلی را 74 درصد عنوان كرد و افزود: در پذیرش دانشجو در سال جاری این نسبت به 60 رسیده است که نشانه رشد تحصیلات تکمیلی در مقایسه با سال‌های قبل است.

 

رئیس دانشگاه مازندران ادامه داد: در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی نسبت دانشجویان دوره کارشناسی ارشد به کل تحصیلات تکمیلی 78 (22 درصد دکتری) در سال جدید 75 (و 25 درصد دكتري) است که نشان دهنده افزایش رشد جذب دانشجو در مقطع دکتری است.

 

وي با اعلام درصد پذيرش دانشجويان از لحاظ جنسیتی در دانشگاه مازندران گفت: 70 درصد پذيرفته شدگان امسال را دختران  و 30 درصد آنان را پسران تشكيل مي‌دهند كه براي تامين خوابگاه آنان نیازمند مساعدت استان هستیم.

 

آقامشهدی به افق چشم انداز 1404 اشاره كرد و گفت: برنامه داريم كه تا حدود 11 سال ديگر سمبل و نماد آموزش عالي در شمال كشور يعني از مرزهاي آستارا تا مرزهاي بندر تركمن باشيم؛ چون عزم و اراده رسيدن به اين هدف در مسئولان دانشگاه ديده مي‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار