کد خبر:۳۶۴۵۹۳
رئیس دانشگاه مازندران:

استان مازندران، از استان‌های محروم در آموزش عالی است/ تنها 8 درصد دانشجویان در دانشگاه‌های دولتی درس می‌خوانند

رئیس دانشگاه مازندران ، استان مازندران را در زمينه آموزش عالي از استان هاي محروم دانست و خاطر نشان كرد: بر اساس آخرين آمار حدود 8 درصد دانشجويان استان در دانشگاه های دولتي درس مي خوانند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ساری، نشست مشترک کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان مازندران عصر دیروز با حضور استاندار مازندران در محل سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.

 

اصغری آقمشهدی در این نشست با اشاره به مشکلات دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه مادز استان مازندران، گفت: این دانشگاه دارای 12 هزار دانشجو و 12 دانشکده است و عليرغم ظرفيت و پتانسيل بالاي آموزشي و پژوهشي متاسفانه با مشكلات عديده اي مواجه هستيم.

 

وی ادامه داد: مشکل دیگر دانشگاه مازندران نسبت نامناسب دانشجویان دختر و پسر است، به گونه‌ای که این نسبت در این دانشگاه 70 درصد دختر و 30 درصد پسر هستند که این درصد امسال نامتوازن‌تر شده و به 76 درصد دختر به 24 درصد پسر رسیده است.

 

اصغری ادامه داد: این موضوع تامین خوابگاه را با مشکل جدی مواجه می‏‌کند، كه حمايت وزارت علوم و كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس را براي تامين اعتبار لازم جهت ساخت خوابگاه را مي طلبد.

 

وی، استان مازندران را در زمينه آموزش عالي از استان هاي محروم دانست و خاطر نشان كرد: بر اساس آخرين آمار حدود 8 درصد دانشجويان استان در دولتي ها درس مي خوانند و اگر پيام نور را به دانشگاه هاي دولتي اضافه كنيم اين آمار به حدود 29 درصد خواهد رسيد كه مي شود به نوعي برنامه ريزي كرد تا تحصيلات تكميلي را به سوي دانشگاه هاي دولتي و بقيه را به دانشگاه هاي غيردولتي سوق داد.

 

رئیس دانشگاه مازندران در ادامه گفت: 130 مرکز آموزش عالی در استان داریم و طبق قانون دانشگاه منتخب حداقل در سال باید یک‌بار به دانشگاه‌های دیگر برای سرکشی برود و این موضوع خود دارای هزینه‌هایی است که برای این زمینه بودجه مناسبی اختصاص داده نشده و این نیازمند این است که به دانشگاه‌ها به سه نوع جامع، غیرجامع و منتخب در تصویب بودجه نگاه کنیم.

 

وي سپس به مشكلات قطع دسترسي به پايگاه هاي علمي معتبر، عدم تناسب بودجه دانشگاه منتخب استان و انتظاراتي كه از آن وجود دارد و هزينه زياد سرويس هاي حمل و نقل دانشجويان اشاره كرد و در خصوص مشكلات دانشكده گردشگري و ميراث فرهنگي نوشهر گفت: حدود دو سال است كه اين دانشكده به جذب دانشجو مبادرت مي كند ولي متاسفانه از حداقل امكانات محروم است.

 

اصغری در پایان گفت: بحث‌هایی نظیر طرح‌های فراوان عمرانی دانشگاه که به دلیل نداشتن بودجه ناتمام مانده‌اند، ایجاد استخر در دانشگاه برای دانشجویان تربیت بدنی که در سفر قبلی دکتر زاهدی قرار بود کلنگ‌زنی شود از دیگر مشکلات دانشگاه مازندران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار