خط بریل برای دانشجویان بینا دانشگاه فردوسی مشهد آموزش داده می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۸۸۹
دبیر کانون تاک دانشگاه فردوسی مشهد:

خط بریل برای دانشجویان بینا دانشگاه فردوسی مشهد آموزش داده می‌شود

دبیر کانون تاک دانشگاه فردوسی مشهد گفت: یکی از فعالیت‌های کانون تاک آموزش کلاس خط بریل به دانشجویان بینا است ودیگر فعالیت کانون برگزاری کلاس کامپیوتر و تئاتر برای دانشجویان نابینا است.

جواد فکری، دبیر کانون تاک دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در خصوص کانون تاک گفت: کلمه تاک تشکیل شده از سه کلمه تفکر، اتحاد و کوشش است و نماد درخت تنومندی به نام تاک است.

 

دبیر کانون تاک با اشاره براینکه کانون تاک در دو بخش فرهنگی و آموزشی فعال است، بیان داشت: در بخش فرهنگی به برگزاری مراسم جشن و همایش‌ها می‌پردازیم که هدف از برگزاری این مراسم آگاهی مردم ار توانایی‌های نابینایان است.

 

فکری ادامه داد: فعالیت کانون تاک در بخش آموزشی جذب افراد بینا و نابینا برای ثبت نام در کانون است.

  

دبیر کانون تاک دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: یکی از فعالیت‌های دانشجویان بینا درکانون تاک این است که آنان منشی امتحانات دانشجویان نابینا در پایان ترم هستند.

 

فکری به فعالیت‌های کانون تاک اشاره کرد و بیان داشت: آموزش خط بریل به افرادبینا، ایجاد کلاس کامپیوتر و  تئاتر برای دانشجویان نابینا از جمله فعالیت اعضای کانون تاک است.

 

وی در پایان گفت: تعداد افراد بینا درکانون متغییر است؛ اما تعداد افراد نابینا در کانون 20 دانشجو است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار