حسین سلیمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، به نحوه ثبت نام در طرح پایش سلامت اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای طرح پایش سلامت روانی که به عهده مرکز مشاوره دانشگاه میباشد، برای سهولت کار دانشجویان پرسش نامهها در سایت مرکز قرار گرفتهاند که دانشجویان به صورت آن لاین، به پرسشها پاسخ میدهند.
وی افزود: ۱۵۰۰ نفر در این طرح ثبت نام کردند که این عدد فاصله زیادی تا تعداد کل دانشجویان جدیدالورود ندارد.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه به برگزاری کارگاه برای دانشجویان اشاره کرد و گفت: این مرکز در حال برگزاری ۶۵ کارگاه ۳۰ نفره است. این کارگاهها در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر، مهارتهای زندگی و پیشگیری از مشکلات عاطفی برگزار میشود که در پایان به دانشجویان، گواهی نامه اهدا خواهد شد.
وی به اولویت دانشجویان کارشناسی نسبت به دیگر مقاطع، تاکید کرد و گفت: این دانشجویان به دلیل آنکه اولین رویداد دانشگاهی خود را تجربه میکنند بیشتر در معرض افت تحصیلی و مشکلات روحی و عاطفی میباشند به همین دلیل شرکت دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی الزامی است و گواهی نامههای اعطایی در پایان هر کارگاه، مجوز انتخاب واحد نیم سال تحصیلی بعد میباشد.
سلیمی در خصوص روند پیگیری طرح پایش سلامت تصریح کرد: در این طرح پس از تجزیه و تحلیل دادههای پرسش نامه دانشجویانی که در نقطه برش و خطر نمودار قرار میگیرند، به مرکز مشاوره دعوت شده و تحت نظر مشاور، مددکار، روانشناس و در صورت نیاز روان پزشک قرار میگیرند.
وی در پایان به ساعات حضور مشاوران و نحوه اطلاع رسانی به دانشجویان اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی از طریق سایت رسمی دانشگاه و ارسال پیامک به دانشجویان انجام میشود و دانشجویان میتوانند همه روزه در ساعات اداری به مراکز مشاوره واقع در دانشگاه مراجعه کنند. همچنین مشاوران ما در تمام خوابگاههای دانشگاه از ساعت ۱۶ الی ۲۲ شب آماده ارائه مشاوره به دانشجویان هستند.