کد خبر:۳۶۳۱۶۰
جرستانی‌پور در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

مدعیان درستکاری در روز روشن قانون‌شکنی می‌کنند/ حضور بدون مجوز افراطیون تاریخ مصرف گذشته در دانشگاه‌های اصفهان

مسئول جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی اصفهان گفت: برخی دوستان به اصطلاح دغدغه‌مند، نه تنها علا قه‌ای به اجرای قانون ندارند؛ بلکه به دنبال سوء استفاده و نیز دور زدن آن هستند.

محمد جواد جرستانی پور، مسئول جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در اصفهان، با اشاره به جمله "قانون فصل‌الخطاب است"، بیان داشت: این جمله‌ معروف را بارها شنیده‌ایم و قطعا ضرورت آن موضوعی است که واضح و روشن است. قانون‌گرایی و پیاده‌سازی قانون در ارکان مختلف جامعه یکی از مهم‌ترین عوامل و نشانه‌های جامعه پویا است.

 

وی افزود: تاریخ نشانگر این نکته است که زیر پای گذاشتن قانون همواره نتایج خسارت باری را به بار آورده است، که مصداق بارز آن در سال‌های اخیر در قضایای فتنه سال 88 نمود پیدا کرد؛ آنجایی که رهبر معظم انقلاب یکی از اصلی‌ترین عوامل ایجاد فتنه را قانون‌گریزی فتنه‌گران دانستند.

 

مسئول جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: اما آنچه مورد توجه است، این است که در جریان‌سازی قانون‌گرایی و نیز پیاده‌سازی آن، توجه بیشتری به جلب نهادها و تشکل‌های دانشجویی به عنوان جریان ساز و مسئولان به عنوان مجریان قانون می‌شود.

 

جرستانی پور با بیان اینکه چه اندازه برخی از جریانات دانشجویی و مسئولان به اجرای این امر مهم اهتمام می‌ورزند، گفت: در یک بررسی اجمالی این نکته را در می‌یابیم که برخی دوستان به اصطلاح دغدغه مند، نه تنها علاقه‌ای به اجرای قانون ندارند؛ بلکه به دنبال سوء استفاده و نیز دور زدن آن هستند.

 

وی افزود: برای اثبات این مدعا کافی است نگاهی گذرا بر سطح دانشگاه‌ها داشته باشیم، هنگامی که در دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه اصفهان و یا علوم پزشکی اصفهان جریانات و گروه‌هایی که خود را انجمن اسلامی دانشجویان (دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) و انجمن به اصطلاح پیرو خط امام (دانشگاه اصفهان) می‌نامند، به خود این اجازه را می‌دهند که بدون گرفتن مجوز از هیات‌های نظارت دو دانشگاه اقدام به دعوت مهمان به دانشگاه کنند، آن هم کسانی که تاریخ مصرفشان تمام شده و فکر شب و روزشان دم زدن از فتنه گران است و بر زبانشان جاری نمی‌شود جز حمایت از خائنین به امت.

 

مسئول جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان تصریح کرد: اینان همان‌هایی هستند که دم از قانون می‌زنند؛ در حالی که به خود این اجازه را می‌دهند با دور زدن قانون به تبلیغ و انتشار برنامه غیرقانونی خود در فضاهای مجازی بپردازند و اگر هوشیاری برخی مسئولان نبود چه بسا تبلیغات قانون گریزی خود را در قالب بنرها به سطح دانشگاه می‌کشیدند، به این امید که بتوانند از آب گل آلود ماهی بگیرند و مسئولان را در عمل انجام شده قرار دهند.

 

جرستانی‌پور بیان داشت: از این موارد که بگذریم آنچه در این مورد جلب توجه می‌کند این نکته است که این افراد، قانون‌گریزی خود را با استناد به مجوز گرفتن از استانداری توجیه می‌کنند.

 

وی افزود: آیا معاونت‌های استانداری صلاحیت صدور مجوز جهت برگزاری برنامه دانشگاهی را دارند، آن هم در شرایطی که هیات نظارت بر تشکل‌ها مجوزی صادر نکرده، بدیهی است که این اعمال به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

 

مسئول جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در پایان گفت: امید است همه جریانات دانشجویی و نیز مسئولانی که برخواسته از دولت تدبیر هستند، قانون‌گرایی و تدبیر لازم را جهت تصمیمات خود مد نظر قرار دهند و دیگر شاهد تکرار این بی اخلاقی‌ها و قانون گریزی‌ها نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار