کد خبر:۳۶۴۱۵۸
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد ایلام:

برپا کردن نماز جماعت شاه بیت تمام فعالیت‌های فرهنگی باشد

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد ایلام گفت: برپا کردن نماز جماعت، تجلی و شاه بیت تمام فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها باشد.

به گزارش خبرنگار " خبرگزاری دانشجو" از ایلام، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد واحد ایلام با محوریت نماز و حجاب دیروز با حضور هیات رئیسه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت فرهنگی و اساتید برگزار شد.


حجت الاسلام مهدی همتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد ایلام گفت: رمز ماندگاری نظام مقدس جمهوری اسلامی انسجام بین آحاد مردم، غلیه بر دشمنان و وحدت بین مردم و مسئولین است، در هیچ برهه‌ای از زمان به اندازه امروز اسلام و تشیع سربلند نبوده است، تمسک به قرآن و اهل بیت چراغ راه جمهوری اسلامی ایران است، جایگاه دانشگاه‌ها در این نظام به گونه‌ایست که هم امام راحل (ره) و هم مقام معظم رهبری آن را سرمنشاء و مبدا تحولات دانسته‌اند.


وی با تاکید بر این مطلب که اگر قرار است به تمدن خود ببالیم باید دانشگاه‌های کشورمان مبدا اخلاق و تحول باشند، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی و انسجام باید فضای دانشگاه، معنوی شود، بر این اساس با توجه به در پیش بودن ماه محرم از اساتید، مبلغان و روحانیون خبره و صاحب نظر برای روح بخشی به فضای دانشگاه در این ایام دعوت می‌شود.

در ادامه شهریار عباسی، رئیس دانشگاه آزاد واحد ایلام رویکرد جدید دانشگاه را نسبت به مسائل قرآنی و فرهنگی متفاوت‌تر از گذشته عنوان کرد و افزود: باید در مسائل فرهنگی به گونه‌ای عمل کرد که این حیطه یک امتیاز برای کشور باشد نه اینکه تهدید و مورد استفاده معاندان نظام قرار گیرد.

وی توجه ویژه به مسائل فرهنگی را دغدغه مدیران واحد ایلام عنوان کرد و بیان داشت: دانشگاه آزاد ایلام در بحث مسائل فرهنگی و اجتماعی اقدامات ماندگاری همچون برپایی نمایشگاه دفاع مقدس و حجاب، نمایشگاه آفتاب مهر، تکریم خانواده شهداء، تکریم اساتید دفاع مقدس و آماده‌سازی برای برپایی یادواره‌های شهدای دانشجو انجام داده است.

در پایان این جلسه حجت الاسلام عزیزیان، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد ایلام با ارائه گزارشی از عملکرد بخش فرهنگی در ماه‌های اخیر، تصریح کرد: شورای فرهنگی عالی‌ترین مرجع تصمیم گیرنده در مورد مسائل فرهنگی دانشگاه است؛ بنابراین با توجه به اینکه در آستانه ماه محرم قرار داریم باید فضای دانشگاه را معنوی کرد تا دانشجویان و اساتید بیشتر با سیره اهل بیت و امام حسین(ع) آشنا شوند.

وی تاکید کرد: شاه بیت و تجلی طلایی کار فرهنگی در دانشگاه‌ها شرکت اساتید، کارکنان و دانشجویان در نماز جماعت است؛ بنابراین شرکت در نماز جماعت را باید اساس و پایه کار فرهنگی قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار