به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، محمدرضا ايرواني، مشاور سرپرست دانشگاه اصفهان در مراسم تجلیل از دانشجویان نابینای دانشگاه اصفهان گفت: به دليل گرفتاريهايي كه به وجود آمد نتوانستيم در روز ۲۳ مهر كه روز نابينايان است و آن را روز عصاي سفيد ناميدهاند در خدمت نابينايان دانشگاه باشیم و برگزاری این مراسم چند روزی به تاخیر افتاد.
وي با تاكيد بر نياز به منشي براي نابينايان، افزود: حتما موضوع منشي براي نابينايان را با معاون آموزشي دانشگاه در ميان ميگذارم، حتي با استفاده از منشي ميتوان پايان نامهها را نيز در دسترس دانشجويان نابينا قرار داد؛ زيرا نميتوان همه پايان نامهها را به صورت كتاب بريل يا گويا درآورد.
مرتضي هاديان، رئيس مركز نابينايان دانشگاه اصفهان در مراسم تجلیل از دانشجویان نابینای این دانشگاه، ضمن اشاره به فعاليتهاي دانشجويان نابينا گفت: دانشگاه اصفهان ساعات كاري نابينايان را افزايش داده و از اين رو از افرادي كه در تصويب اين قانون نقش داشتهاند تشكر ميكنم.
وی افزود: اولين مركز دانشجويان نابينا در ايران در دانشگاه اصفهان و در سال ۱۳۶۴ تاسيس شد و به تدريج روند رو به ترقي و خوبي را طي كرد. اين مركز با وجود اينكه هيچ بودجه مشخصي نداشت؛ ولي با حسن نظر مسئولان و دانشجويان توانست فعاليتهاي خوبي انجام دهد و گوشهاي از مشكلات نابينايان را رفع كند.
رئيس مركز نابينايان دانشگاه اصفهان بیان داشت: مركز نابينايان دانشگاه توانست همكاري خوبي در زمينه تهيه كتابهاي گويا انجام دهد و هماهنگي خوبي نيز در راستاي رفع ساير مشكلات مربوط به دانشجويان نابينا نيز داشته باشد.
هاديان با اشاره به مشكلات دانشجويان نابينا، ادامه داد: دانشگاه تلاش كرده تا مشكلات دانشجويان را رفع كند؛ ولي هنوز برخي از اين مشكلات حل نشده باقي ماندهاند، كه از جمله آنها دسترسي اين گروه از دانشجويان به سايت و سامانه گلستان است. در حالي كه در گذشته ميتوانستند به راحتي از سامانه صدف استفاده كنند.
وی به آمار دانشجويان نابينا اشاره كرد و گفت: امسال دانشگاه اصفهان بيشترين تعداد دانشجويان نابينا را دارد. ۳۶ نفر دانشجوي نابينا در سال جاري در دانشگاه تحصيل ميكنند، كه از ميان آنها چهار نفر در مقطع دكتري، هفت نفر در مقطع كارشناسي ارشد و سايرين در مقطع كارشناسي هستند.