آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۲۷۷
قاسم جعفری در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

شکایت نمایندگان مجلس از وزارت علوم، در مرحله تعیین هیئت تحقیق قرار دارد/ هفته آینده صحت احراز تخلف بررسی می‌شود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: شکایت 10 نماینده مجلس از هیئت مرکزی جذب وزارت علوم هنوز در مرحله تعیین هیئت تحقیق و بررسی احراز تخلف وجود دارد.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، به تشریح دلیل شکایت نمایندگان پرداخت و گفت: براساس ماده ۲۳۶ آئین نامه داخلی مجلس، هر‌گاه حداقل ده نفر از نمایندگان به خاطر عدم اجرای قانون یااجرای ناقص آن از هر مقام اجرایی شکایت کنند این شکایت تقدیم هیئت رئیسه می‌شود و پس ازآن هیئت رئیسه، به کمیسیون مربوطه ارجاع می‌دهد.

وی در ادامه افزود: ده نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از نمایندگان بخش هیئت جذب دانشگاه‌ها شکایت داشتند مبنای این شکایت بر این است که هیئت جذب دانشگاه‌ها به جای اینکه در دانشگاه‌ها هیئت جذب را در زمینه هیئت رئیسه و بورسیه فعال‌تر کند این هیئت را کم رنگ‌تر کرده و گروه‌های تخصصی را فعال کرده‌اند این کار خلاف قانون است و باید رسیدگی شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه رسیدگی به شکایت نمایندگان گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پس از بررسی هیئتی را برای حقیقت یابی تعیین می‌کند که در صورت احراز تخلف و عدم رعایت قانون جلسه‌ای در کمیسیون برگزار شده و این موضوع به بحث و نتیجه گیری گذاشته می‌شود.

وی در ادامه به وظیفه دیگر هیئت تعیین شده اشاره کرد و گفت: هیئت تعیین شده نتیجه بحث‌های جلسه کمیسیون را به وزارت علوم ابلاغ می‌کند و وزارت علوم وظیفه پاسخگویی به این هیئت را دارد.

جعفری در پاسخ به اینکه آیا هیئت از سوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تعیین شده است گفت: بنا شده در جلسه هفته آینده کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هیئتی جهت تحقیق تعیین شود و مسئول رسیدگی به این شکایت کرده است.

وی در پایان افزود: پس از بحث در کمیسیون به نتیجه رسیده و نظر کمیسیون به وزارت علوم تحقیقات و فناوری ابلاغ شد، وزارت علوم باید حداکثر تا ده روز پس از ابلاغیه پاسخ خود را به مجلس ارسال کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار