آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۶۰۸
جمعه بازار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛

از طعنه به قرآن یک کارگردان تا اختلاف صدا و سیما با یک فدراسیون ورزشی!

اعزام 700دانشجو به کربلا در ایام اربعین، "طبقه وسط"ی که 107 میلیون تومان می‌ارزد/ شهر میلیاردها را ببینید!، خانم نامداری! در حریم خصوصی شما 50 هزار نفر عضو هستند! و .... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حوزه فرهنگ در یک هفته گذشته با خبرهای متنوعی همراه بود، ریاست بعدی سازمان صدا وسیما چه باید بکند؟، کلیات طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به تصویب رسید، شوخی‌های زننده جنسی، طعنه به قرآن کریم، تبلیغات و دیگر هیچ!، اعزام 700دانشجو به کربلا در ایام اربعین، "طبقه وسط"ی که 107 میلیون تومان می‌ارزد/ شهر میلیاردها را ببینید!، خانم نامداری! در حریم خصوصی شما 50 هزار نفر عضو هستند! و .... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

کلیات طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به تصویب رسید

حجت الاسلام سیدعلی طاهری سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلام در گفتگو باخبرنگار فرهنگی "خبرگزاری دانشجو"  اظهار داشت: در جلسه علنی دیروز، کمیسیون فرهنگی یک دستور داشت که طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات که در وزارت ارتباطات می باشد با شورای عالی فضای مجازی بود که کلیات آن رأی آورد و جزیات آن در جلسات بعدی بررسی می شود.

وی درباره طرح امر به معروف و نهی از منکر نیز گفت: فعلا تعریف های امر به معروف و نهی از منکر به صحن برده شده که خوشبختانه با 145 رأی موافق رأی آورد و موارد جزئی آن در جلسه فردا سه شنبه بررسی می شود.

طاهری در خصوص عدم برگزاری جلسه شورای عالی فضای مجازی که رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به اهمیت فضای مجازی تأکید داشتند عنوان کرد: آقایان گفتند چون همه اعضا نبودند جلسه تشکیل نشد و ما در این رابطه دغدغه زیادی داریم و تذکر هم دادیم که ان شالله سریعتر این جلسه برگزار شود.

 

شوخی‌های زننده جنسی، طعنه به قرآن کریم، تبلیغات و دیگر هیچ!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سیده سارا توانگر/ آخرین باری که تهمینه میلانی در سینما موفقیت بزرگی بدست آورد مربوط می شد به آتش بس. فیلمی که با بازی دو ستاره جوان آن روزهای سینمای ایران محمدرضا گلزار و مهناز افشار، بین مردم طرفداران زیادی پیدا کرد و جزو پر فروش های آن روزهای سینمای ایران بود. و حالا آتش بس 2. با بازی زوج بهرام رادان و میترا حجار...

هر عقل سلیمی این را می پذیرد که موفقیت یک فیلم در گیشه امروز سینمای ایران به معنای قدرت کارگردانی یا لزوماً بازی های درخشان و یا فیلمنامه فوق العاده نیست؛ سینمای امروز ایران در کنار تجربه های پر تعداد موفق و قابل احترام سینمایی، زرد گرایی را هم تجربه می کند و اکثر فیلمهایی که شوخی های عجیب و غریب و موضوعات خاص داشته باشند بسیار دیده می شوند. به خصوص آن که ستاره های محبوب و جوان سینما هم در آن ها حاضر باشند. این همان بیماری است که باعث مهجوریت سینما بین متن مردم شده و سینما را هنری مخصوص "بچه مایه دارها" کرده. اما آتش بس 2 که این روزها گیشه نسبتاً موفقی را پشت سر می گذارد، دارد نانِ کدام خصوصیت خود را می خورد؟ خصوصیت های سینمایی فوق العاده، تجربه موفق آتش بس1 یا زرد گرایی... ؟

سئوال اولی که بعد از پایان فیلم مطرح می شود درباره فیلمنامه است. و این که داستان فیلم چه بود؟ الف و ب ای که قرار است از اول تا آخر فیلم به آن برسیم کدام است؟ داستان مربوط به کودک فیلم است؟ قرار است اختلافات زوج حل شود؟ اتفاق خاصی در شخصیت این دو نفر بیافتد؟ قرار است اختلافات این چنینی هجو شود؟ فیلم جدی است؟ طنز است؟ واقعا چه؟!

 

اعزام 700دانشجو به کربلا در ایام اربعین

محمدصالح لباف زاده در گفتگو با با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، ضمن اشاره به فعالیت فرهنگی ۲۳ کانون در دانشگاه صنعتی شریف گفت: هشت کانون فرهنگی و مذهبی دانشگاه، در تمامی مناسبت‌های ملی و مذهبی به برگزاری نمایشگاه و مراسم می‌پردازند.

وی از کانون میثاق مهدویت به عنوان یکی از فعال‌ترین کانون‌های مذهبی یاد کرد و گفت: کانون میثاق مهدویت، هر هفته، اردوی زیارتی قم و جمکران را برگزار می‌کند. این کانون علاوه بر فعالیت‌های مذهبی انتشار و تبلیغ مسائل فرهنگی می‌پردازد. ضمن آنکه، برای آشنایی بیشتر دانشجویان با آداب انتظار، اقدام به برگزاری همایش مهدویت و سخنرانی کرده است.

لباف‌زاده یکی از اقدامات کانون‌های فرهنگی و مذهبی را تهیه و تولید محصولات فرهنگی عنوان کرد و افزود: تمامی کانون‌های مذهبی جهت تبلیغ فرهنگی، کتاب، بروشور، هفته نامه و ماه نامه منتشر می‌کند. همچنین کانون قرآن و عترت، توانست در مسابقات قرآنی دانشجویی از بین ۱۱ نفر شرکت کننده این دانشگاه ۹ نفر حائز رتبه اول منطقه‌ای بشوندو مجوز ورود به مرحله بعد را دریافت کنند که این در بین دانشگاه‌های دیگر بی‌سابقه بوده است.

 

"طبقه وسط"ی که 107 میلیون تومان می‌ارزد/ شهر میلیاردها را ببینید!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ «ساکن طبقه وسط» شهاب حسینی توانست در مدت اکران به فروش 107 میلیون تومانی دست یابد؛ همچنین فیلم «شهر موش ها2» ساخته مرضیه برومند توانست به فروش 7 میلیارد و  100 میلیون تومانی برسد.

طبقه وسطی که 107 میلیون تومان می‌ارزد

«ساکن طبقه وسط» شهاب حسینی توانست در مدت اکران به فروش 107 میلیون تومانی دست یابد.

شهاب حسینی، هنگامه قاضیانی، جواد عزتی، کامبیز دیرباز، بهناز جعفری، امید روحانی، ساره بیات، طناز طباطبایی، بابک حمیدیان و .... از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.

داستان «ساکن طبقه وسط» که اولین ساخته شهاب حسینی  به شمار می رود درباره  مردي است كه با ورود به يك ساختمان اتفاقات جديدي برايش مي‌افتد.

 

خانم نامداری! در حریم خصوصی شما 50 هزار نفر عضو هستند!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سیده سارا توانگر ـ مزاحمش شده بودند، با موتور، دو سه پسر جوان، یک بانوی جوان چادری، صحنه را که دید دوید سمت آنها؛ رفت که از ناموس شیعه دفاع کند، با قمه گردن‌ش را فواره خون کردند. خونش رفت. بیهوش شد. در بیمارستان برای رهبرش نوشت: «به من می‌گویند به تو چه مربوط بود؟ حریم شخصی مردم را به چه حقی نقض کرده‌ای؟ مگر خود آن دختر، پدر و قیم نداشت که تو پریدی وسط؟ اما آقاجان! این کار را کردم تا "امر به معروف و نهی از منکر" در این جامعه نمیرد. برای امر به معروف و نهی از منکر خون دادم تا لبخند رضایت را بر لب شما و امام زمان ببینم..» و پر کشید و "علی خلیلی" شهید شد. همین چند ماه پیش، پیش چشم بی‌تفاوت ما ...

در این مملکت امر به معروف و نهی از منکر مدت‌هاست غریب افتاده و مدت‌هاست با دستاویزهایی مانند حفظ حریم شخصی و "اول خودت را اصلاح کن" و این مغلطه‌ها، دارند امر به معروف و نهی از منکر را می‌کُشند که می‌دانند حیات جامعه شیعه به همین رکن رکین است؛ که می‌دانند اهمیت بی‌همتای آن را در کلام معصومین؛ که می‌دانند مرگ این فریضه چه بیماری‌هایی را ارمغان می‌آورد برای جامعه ... و البته محرم و عاشورای اباعبدالله الحسین(ع) که فلسفه قیام خود را امر به معروف و نهی از منکر اعلام کردند هم نزدیک ...

 

اختلاف صدا و سیما با فدراسیون فوتبال حل شدنی است

حجت الاسلام طاهری سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درگفتگو با خبرنگار مجلس "خبرگزاری دانشجو" اظهار داشت: درباره مصوبات و بحث های دیروز و امروز باید بگویم دیروز دو بحث وجود داشت که یکی اختلاف بین فدراسیون فوتبال و صدا و سیما برای حق پخش مسابقات فوتبال بود و بحث دیگر در مورد امر به معروف و نهی از منکر است که هنوز ادامه دارد.

وی درباره اختلاف بین فدراسیون فوتبال و صدا و سیما عنوان کرد: چند سال قبل بحثی مطرح بود مبنی بر اینکه اگر تلویزیون بخواهد مسابقات را پخش کند باید مبلغی را به صدا و سیما بدهد و استدلاشان هم این بود که چون در بقیه کشورها وجود دارد در کشور ما هم باشد.

طاهری افزود: ولی مسئله این است که کشور ما با بقیه جاها فرق می کند، چون تلویزیون در اینجا دولتی است نه خصوصی و صدا و سیما نمی تواند از مردم پول بگیرد تا برای آنان فوتبال پخش کند.

 

ماجرای قاضی‌القضات شدن شیخ بهایی

به گزارش خبرنگار حوزه دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، نویسنده کتاب «روضات الجنات» در شرح حال میرداماد نوشته است: روزی شاه عباس، معروف به کبیر همراه با اردوی مخصوص خود به برخی نواحی اطراف شهر می‌رفت. دو عالم بزرگوار، میرداماد و شیخ بهایی نیز همراه اردو بودند. شاه به این دو دانشور آزاده توجّه خاص داشت و آنان را به عنوان مشاوران عالی‌رتبه سیاسی - مذهبی در سفرها به همراه می‌برد. میرداماد قدری تنومند و قوی هیکل بود، ولی شیخ بهایی لاغر و سبک وزن. شاه عباس خواست روابط قلبی این دو را بیازماید.

در آغاز نزد میرداماد آمد. میرداماد عقب اردو قرار داشت. علائم خستگی و رنج و زحمت در چهره‌اش پیدا بود. شاه رو به میرداماد کرده، گفت: سید بزرگوار! ملاحظه بفرمایید. این شیخ (شیخ بهایی) چگونه با اسب بازی می‌کند و با وقار و آرامش راه نمی‌رود. از حضرتعالی یاد نمی‌گیرد که چگونه با متانت و ادب و احترام حرکت می‌کنید. میرداماد، درنگی کرد و سپس در پاسخ گفت: خیر، مسأله این نیست. اسب شیخ بهاءالدین از شور و شوق اینکه شخصی مثل این عالم بزرگوار بر رویش سوار شده، چنین به تکاپو افتاده است.

 

خانم نامداری! چادر شما بوی نفاق و دروغ می‌‌دهد...

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ سیده سارا توانگر ـ آن روزهایی که "آزاده نامداری" تازه پایش به شبکه استانی کرمانشاه باز شده بود، باورش سخت بود که همین دختر جوان چند وقت بعد در شبکه یک، "تازه‌ها" را اجرا کند و با همین برنامه به شهرت می‌رسد. عجیب نبود البته. او اولین دختر جوانی بود که در تلویزیون چادر ملی به سر داشت و چادر روی سر او آن قدر خاص بود که نگاه خیلی‌ها به او متوجه شد. و نامداری معروف شد...

اولین تصاویری که از برنامه‌های نامداری به ذهن‌ها ماند اما آن چنان اتفاقات خوبی نبود. مثل آن باری که موضوع برنامه تفکیک جنسیتی بود و نامداری که صراحتاً از اختلاط دختر و پسر حمایت می‌کرد به خواجه سروی، معاون وقت وزیر علوم حتی اجازه نداد که با او مخالفت کند! یا برنامه‌هایی که در آن سراغ خانم راننده تریلی می رفت و می گفت او الگوی خوبی برای زنان مملکت است! یا مثلاً چند بار دیگر که رفتارهای زننده و بیش از خودمانی او برای همه عجیب بود. حالا فرقی نمی‌کرد مهمان خانم باشد یا آقا یا حتی روحانی. آزاده آزاد بود و با همه صمیمی ‌می‌شد!

موضوع دیگر در "تازه‌ها" به وجود آمد. تازه هایی که در تمام مدت فتنه تا بهمن ماه  88 آنتن ثابت داشت. فتنه شد، 29 خرداد و آشوبهای تلخ آن گذشت، عاشورا و شمر گری های جماعت بیخدا هم آمد و رفت و حتی حماسه نه دی هم خلق شد. اما هیچ کدام از این ها برای آزاده خانم مهم نبود و او هیچوقت درباره فتنه موضع گیری نکرد. البته بعدها که سید حسن خمینی عاقد عقدش بود خب خیلی چیزها مشخص شد...!

 

برگزاری مراسم سوگواری دهه اول محرم در دانشگاه شاهد

حمزه عسگری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص مراسم سوگواری دهه اول محرم گفت: دانشگاه شاهد طبق رسم سابق و هر ساله خود در دهه اول محرم مصادف با ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع) اقدام به برگزاری مراسم می‌نماید.

وی به برنامه‌های این مراسم اشاره کرد و گفت: این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام شاه محمدپور آغاز می‌شود و پس از آن مداحی و سینه زنی از برنامه‌های دیگر مراسم است.

کارشناس فرهنگی دانشگاه شاهد ادامه داد: میثم احدی پور و مهدی نجابت نیز از دیگر مداحان این مراسم سوگواری هستند.

 

توضیح خبرگزاری دانشجو درباره "یک خبر"

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ انتشار مطلبی درخصوص "آزاده نامداری" مجری چادری صداو سیما در این خبرگزاری و طرح برخی از نقدها درباره وی در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، واکنش‌های مختلفی را در طیفی از مخاطبان و رسانه‌ها طی روزهای اخیر در پی داشت.

در این خصوص نکاتی قابل ذکر است:

نخست اینکه؛ مشی "خبرگزاری دانشجو" در حوزه مسائل فرهنگی، نقد اصولی و مبنایی رویه‌های ناصواب در حوزه‌هایی مانند وزارت ارشاد، صداوسیما و ...، پرداخت دقیق به معضلات فرهنگی، شناسایی و معرفی سیاست‌گذاری‌های نادرست در حوزه‌های مختلف فرهنگی بوده و در این مسیر تلاش شده از ورود مصداقی به یک فرد یا شخص خاص پرهیز شود.

نکته دیگر آنکه مجموعه اخبار تولیدی و منتشر شده در سرویس فرهنگی خبرگزاری دانشجو، گواه این مدعاست که تلاش داشته‌ایم اقدامات مثبت، حرکت‌ها و رویش‌های اصیل فرهنگی را با ضریب دوچندان در فضای رسانه‌ای کشور انتشار و انعکاس دهیم و از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای و غیراصولی در حوزه مسائل فرهنگی بپرهیزیم.

 

ریاست بعدی سازمان صدا وسیما چه باید بکند؟

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ احسان میبدی*/ نزدیک به 5 سال است که از حکم دوم رهبر معظم انقلاب به مهندس ضرغامی می گذرد مهندسی که با تسخیر لانه جاسوسی خود را به جامعه معرفی کرد. مردی با ویژگی هایی چون خستگی ناپذیری،تعامل بسیار با افراد و گروه های مختلف وخطیبی توانا. مردی که می توان او را به عدم حمایت از جریان فتنه، روشنگری به ویژه در ایام فتنه 88، برگزاری مناظرات انتخاباتی و مشارکت با نهاد های مختلف تشویق و به توسعه نابجای شبکه ها،نبود آینده نگری، عدم پرورش نیروی انسانی متعهد و متخصص نصیحت کرد. مردی که شاید به زودی مسند خود را به دیگری بسپارد. چند ماهی است مطبوعات،خبرگزاری ها و سایت های خبری از جناح ها و طیف های مختلف، بر سر ریاست سازمان به گمان زنی می پردازند.از معاونین و مشاورین کنونی سازمان گرفته چون دکتر علی دارابی(معاون سیما)،دکترمحمدسرافراز(معاون برون مرزی)،دکنر عبدالعلی علی عسگری(معاون توسعه و فناوری)،دکترعلی اصغر غلامرضایی(معاون آموزش و پژوهش) و ... تا افرادی از بیرون سازمان چون دکتر صفار هرندی(وزیر ارشاد در دولت نهم) ،دکتر سید محمدحسینی(وزیر ارشاد در دولت دهم)، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی(وزیر کشوردولت یازدهم)، دکترغلامعلی حداد عادل (رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره هفتم)، سید رمضان شجاعی کیاسری (نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی)، علی اصغر پور محمدی (مدیر سابق شبکه سه) یا حتی تمدید مهلت مهندس ضرغامی!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار