کد خبر:۳۶۵۶۷۹
مسئول دفتر نهاد رهبري در دانشگاه ياسوج:

حسينيان هيچ گاه با يزيديان كنار نيامده و نخواهند آمد / تحريف تاريخ عاشورا جفا به خون امام حسين است

مسئول دفتر نهاد رهبري در دانشگاه ياسوج با اشاره به تحريف حركت عظيم عاشورا توسط برخي مسئولان تصريح كرد: حسينيان هيچ گاه با يزيديان كنار نيامده و نخواهند آمد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاري دانشجو" از ياسوج، حجت الاسلام حافظ ثابت ظهر امروز در مراسم تشييع و تدفين دو شهيد گمنام در دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، با اشاره به حركت عظيم عاشورا درس هاي اين نهضت را براي تاريخ بشر درس هاي ماندگاري دانست و گفت: ثمره خون شهداي كربلا و ايستادگي عاشورائيان بود كه امروز اسلام در حال ترقي و گسترش در سراسر جهان مي‌باشد.


وي افزود: خون شهداي كربلا و عزتي كه با خون خود پاي آن را امضا كردند و زير بار ذلت دنيا نرفتند، باعث شد كه اسلام زنده بماند و هر روز افراد بيشتري از سراسر جهان به آن بگروند.


مسئول دفتر نهاد رهبري در دانشگاه هاي كهگيلويه و بويراحمد به تحريف روز هاي اخير واقعه عاشورا به نفع برخي فعاليت‌هاي سياسي اشاره كرد و گفت: متاسفانه برخي تاريخ را تحريف مي كنند و به نفع خود آن را تغيير مي دهند.


وي افزود: امام حسين (ع) هيچ گاه در مقابل يزيديان كوتاه نيامده و حاضر به مذاكره نشد بلكه از سر خيرخواهي اقدام به نصيحت آنها نمود و اينكه امروز حركت ارزشمند و عزتمند امام حسين (ع) را اين گونه به نفع سياست بازي هاي خود تحريف كنيم جفا به امام حسين و حركت عظيم عاشورا در طول 1400 سال است.


ثابت ادامه داد: در طول تاريخ يزيدياني و حسينياني بوده و هستند و حسينيان هيچ گاه با يزيديان كنار نيامده و نخواهند آمد.


وي به شعار امام حسين (ع) اشاره كرد و گفت: شعار هيهات منا الذله شعار امام حسين بود و هيچ گاه نه خود و نه هيچ كدام از يارانش حاضر نشدند به خاطر متامع دنيوي عزت و شرفشان را زير پا بگذارند و از سر سازش وارد شوند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار