کد خبر:۳۶۵۸۴۳
معاون برنامه‌ریزی دانشگاه اسلامی:

توسعه تحصیلات تکمیلی به عنوان استراتژی راهبردی استان‌ها است

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توسعه تحصیلات تکمیلی به عنوان استراتژی راهبردی استان‌ها است که فرآیند آن باید منظم، قانونمند همراه با نظارت باشد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزرای دانشجو" از رشت، فریدون رهنمای رودپشتی، معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی که روز گذشته در ششمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور معاون برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده تام‌الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های شمالی کشور و اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد، با تاکید بر تشکیل شورای گسترش استانی گفت: با توجه به بحث توسعه رشته‌ها در استان، واحدهای دانشگاهی درون یک استان دچار تناقض شده و جهت جلوگیری از این تناقض برای هر رشته یک آمایش استانی تشکیل شده و با تشکیل شورای گسترش استانی، مشکل تناقض‌ها برطرف خواهد شد.


وی با اشاره به توسعه تحصیلات تکمیلی در استان‌ها افزود:  توسعه تحصیلات تکمیلی به عنوان استراتژی راهبردی استان‌ها است که فرآیند آن باید منظم، قانونمند همراه با نظارت باشد، همچنین نظارت بر کیفیت آموزشی مقاطع تحصیلی مختلف بالاخص دکتری تخصصی باید مورد توجه قرار گیرد.


معاون برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت:  بالغ بر یک میلیون نفر متقاضی ورود به بخش تحصیلات تکمیلی بوده است که با بوجود آوردن امکانات و ایجاد ظرفیت لازم، می‌توان در جهت توسعه تحصیلات تکمیلی در کشور و استانها اقدام کرد .  


رهنمای رودپشتی تصریح کرد: حدود 9000 نفر از متخصصان کشور در پورتال جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کرده‌اند که باید در بلندمدت با برنامه‌ریزی و پیش بینی جذب هیات علمی در جهت توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی کوشا باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار