کد خبر:۳۶۲۵۵۴
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد رشت:

فناوري اطلاعات به عنوان عمده‌ترين محور تحول و توسعه در جهان منظور شده است

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد رشت گفت: در هزاره سوم، فناوري اطلاعات به عنوان عمده‌ترين محور تحول و توسعه در جهان منظور شده است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از رشت، حجت‌الاسلام میرابراهیمی، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد رشت روز گذشته در جلسه مدیران و مسئولان فناوری اطلاعات و ارتباطات واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در سالن جلسات ستاد هماهنگی این استان بیان داشت: در مسئله غدير حقايق بسيارى نهفته است و از ماجراى غدير مى‌‏توان فهميد که اميرالمومنين در همان چند سال خلافت و حکومت خودشان اولويت اول در نظر مبارکشان استقرار عدل الهى و اسلام است.


وی گفت: اهميت عيد سعيد غدير به عنوان برترين عيدها به اين دليل است که متضمن ولايت الله وجود مقدس و شخصيت ممتاز امير مومنان على(ع) در قلمرو نفس انسانى و جامعه بشرى به عنوان امام و پيشوا برترين الگو و نمونه است.


معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، با اشاره به اهمیت توجه به فناوری اطلاعات و ارتباطات در واحدهای دانشگاهی استان گیلان، افزود: در هزاره سوم، فناوري اطلاعات (IT) به عنوان عمده‌ترين محور تحول و توسعه در جهان منظور شده است و دستاوردهاي ناشي از آن، آنچنان با زندگي مردم همراه شده كه روي‌گرداني از آن، اختلالاتي را در جامعه و رفاه و آسايش مردم به وجود مي‌آورد.


حجت‌الاسلام میرابراهیمی گفت: در كشور ما نيز براي تربيت نيروي متخصص و كارآمد در زمينه( IT) و حركت سريع در اين عرصه اقداماتی انجام گرفته است و متخصص اين رشته بايد بتواند اطلاعات را جمع‌آوري، دسته‌بندي و پردازش كرده  است و به موقع از آن استفاده کند،  منتهی يكي از توانمندي‌هاي اصلي اين رشته بهره‌وري به موقع و صحيح از اطلاعات است.


وی با اشاره به نظارت کامل مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات در واحد های دانشگاهی تاکید کرد:  با افزایش چشمگیر تنوع تجهیزات و خدمات مربوط به فناوری اطلاعات، مدیریت خدمات ارائه شده در این حوزه نیز با چالش‌های فراوانی روبرو شده‌است.


معاون هماهنگی دانشگاه آزاد رشت گفت: مدیریت رسیدگی به مشکلات و درخواست‌ها،  مدیریت تجهیزات و منابع در رابطه با خدمات پشتیبانی فنی و تخصیص آن‌ها به کاربران، و همچنین نظارت، کنترل و برنامه ریزی در این زمینه از جمله مواردی است که مدیران حوزه فناوری اطلاعات را بر آن می‌دارد تا برای خود ابزاری را با توجه به نیاز خود تدارک ببینند.


حجت  الاسلام میرابراهیمی، برگزاری کارگاه‌های تخصصی در این زمینه را مهم دانست و گفت: برگزاری کارگاه‌های تخصصی در استان گیلان در ارتقای وضعیت ارتباطات واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، مؤثر است و حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در واحدهای دانشگاهی، جایگاه اصلی خود را پیدا کرده است که این مسئله بطور جدی پیگیری و با فعال کردن بخش فناوری در واحدهای دانشگاهی از صرف هزینه های مازاد نیز جلوگیری خواهد شد.


در ادامه مهران پوروهاب، رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، نیز در خصوص ارائه گزارش و آمار از وضعیت موجود حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان گیلان، بررسی مشکلات موجود در این حوزه، گزارش مبسوطی را ارائه داد و سپس کارشناسان حاضر در این جلسه، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار