کد خبر:۳۶۶۰۰۰
آذر ماه امسال؛

مرکز مطالعات جرم‌شناسی در دانشگاه آزاد زاهدان افتتاح می‎‌شود

مرکز مطالعات جرم‌شناسی با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان آذر ماه امسال در دانشگاه آزاد زاهدان افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، رضا کمالیان، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان پیش از ظهر دیروز در همایشی که برای جلوگیری از وقوع جرم در این دانشگاه برگزار شده بود، از راه‌اندازی مرکز مطالعات جرم شناسی در این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت :امیدواریم با همکاری و تعامل دو سویه بین مرکز مطالعات و معاونت پیشگیری از وقوع جرم بتوانیم به نتیجه مطلوبی در پیشگیری از وقوع جرم در جامعه دست یابیم.


وی افزود: توافق‌نامه‌ای میان دانشگاه آزاد زاهدان و قوه قضاییه برای احداث این مرکز نوشته شده است و امیدواریم در هفته پژوهش که مصادف با آذرماه سال جاری می‌شود این مرکز را افتتاح کنیم.


همچنین در این مراسم علی‌اصغر کهنسال، سرپرست دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی معاونت پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان در این نشست گفت: در سال گذشته از ۱۲ طرح پژوهشی و پایان نامه دانشجویی توسط این معاونت حمایت شده است که امسال نیز چهار پایانامه در دستور کار قرار دارد.


وی همچنین در پایان سه اولویت معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان در سال ۹۳ را بررسی طرح‌های پژوهشی در سه زمینه اطلس شناسی جغرافیای جرم، نقش ریش سفیدان طوایف در پیشگیری از جرم و راهکارهای همکاری قوه قضاییه، نیروی انتظامی و مدیریت شهری و نهادهای مردمی برای کاهش میزان ارتکاب جرم اعلام کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار