کد خبر:۳۶۹۱۷۰
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی؛

نمایشگاه بزرگ کتاب در دانشگاه آزاد زاهدان افتتاح شد

همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی نمایشگاه بزرگ کتاب با بیش از 270 عنوان کتاب در دانشگاه آزاد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از زاهدان، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی نمایشگاه بزرگ کتاب با بیش از 270 عنوان در دانشگاه آزاد زاهدان و با همکاری جهاد دانشگاهی برگزار شد.

 

سید محمدرضا حسینی‌طباطبایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مراسم افتتاح این نمایشگاه با بیان اینکه کتاب و کتاب‌خوانی باید در اولویت کار دانشگاهیان قرار گیرد، گفت: متولیان فرهنگی در دانشگاه‌ها برای اشاعه فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه و در میان نسل جوان باید تلاشی بیش از پیش در راستای برگزاری چنین برنامه‌هایی داشته‌ باشند.

 

وی با اشاره به اینکه توسعه علمی و فرهنگی منطقه وظیفه اصلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است، تصریح کرد: توسعه همه‌جانبه کشور در نتیجه ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی میسر می‌شود در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای آشنایی بیشتر دانشجویان و اساتید و معرفی کتب استان اقدام به برگزاری این نمایشگاه کرد و امیدواریم در سال‌های آینده با حضور پرشورتر ناشران داخلی و خارجی استان این نمایشگاه برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار