کد خبر:۳۸۳۳۸۷
نماینده دانشگاه آزاد در جنوب شرق کشور:

باید تلاش مضاعفی برای تجاری‌سازی محصولات دانشجویان انجام شود

نماینده دانشگاه آزاد در جنوب شرق کشور گفت: باید تلاش مضاعفی برای تجاری کردن محصولات پژوهشی دانشگاه و وارد بازار شدن نتایج طرح‌های تحقیقاتی اساتید و دانشجویان انجام شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، علی‌اصغر رستمی‌ابوسعیدی، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان صبح امروز با اشاره به توسعه علمی و پژوهشی استان سیستان و بلوچستان بعد از اجرای برنامه‌های توسعه تحصیلات تکمیلی و جذب هیئت علمی اظهار کرد: این دانشگاه هم‌اکنون در رقابت با دانشگاه‌های دولتی توانسته است حجم عظیمی از توسعه کمی و کیفی آموزشی را به خود اختصاص دهد.

 

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات هیئت امنای استانی فرصت مغتنمی برای توسعه پژوهش،‌ آموزش عالی منطقه و برنامه‌ریزی کارآمد در راستای راه‌اندازی مراکز رشد تحقیقات و توسعه پژوهش‌های بنیادی و کاربردی دانشگاه است، افزود: برای دست‌یابی به دانشگاه کارآفرین باید راهکارهای مناسبی در راستای ارتقای سطح کیفی طرح‌های تحقیقاتی اعضای هیئت علمی و پایان‌نامه‌های کاربردی دانشجویی ارائه داد؛ باید تلاش مضاعفی برای تجاری کردن محصولات پژوهشی دانشگاه و وارد بازار شدن نتایج طرح‌های تحقیقاتی اساتید و دانشجویان انجام شود.

 

نماینده تام‌الاختیار منطقه جنوب شرق کشور با اشاره به اینکه رشد و توسعه فضاهای ورزشی، اداری، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه یکی از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در توسعه زیرساخت‌های استان محسوب می‌شود، ادامه داد: پس از توسعه کمی دانشگاه، توسعه کیفی این دانشگاه نیز با جدیت مورد تاکید قرار گرفت که در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای از جمله جذب اعضای هیئت علمی، خرید تجهیزات آزمایشگاهی، راه‌اندازی مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌بنیان و غیره صورت گرفته و در این راستا مرکز رشد در واحد زاهدان راه‌اندازی شده است.

 

رستمی‌ابوسعیدی در پایان اظهار داشت: امیدواریم با تحقق بودجه سیستان و بلوچستان بتوانیم افق روشنی را برای واحدهای دانشگاهی منطقه ترسیم کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار