کد خبر:۳۶۶۳۰۷
میرزاده در دانشگاه آزاد زاهدان:

پارک علم و فناوری و مرکز رشد در دانشگاه آزاد زاهدان تاسیس شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید حتما یک پارک علم و فناوری و یک مرکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از زاهدان، حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته در جلسه‌ای با هیات امنای دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان در زاهدان با توجه به ضرورت گسترش اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه تحصیلات تکمیلی و جذب هیات علمی به عنوان سیاست‌های راهبردی دانشگاه آزاد، بر لزوم ایجاد پارک علم و فناوری و مرکز رشد در این استان تاکید کرد.


وی با بیان اینکه بحث توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد برای مجموعه دانشگاه بسیار حائز اهمیت است، گفت: قرار است تا پایان سال 96 تعداد 150 مرکز رشد در واحدهای سراسر کشور مستقر شوند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر دارای 387 شرکت فناور و دانش بنیان است که در 48 مرکز رشد مستقر شده‌اند و آمار این شرکت‌ها باید تا پایان سال 96 به 800 مورد برسد.


میرزاده با تاکید بر ضرورت تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: اعطای وام ارزان قیمت، تامین فضای مناسب و اجازه دسترسی به امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی ازجمله تسهیلاتی است که دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار واحدها و مراکز دانشگاهی برای تاسیس این شرکت ها قرار می‌دهد.


وی گفت: توسعه دکتری پژوهش محور، اقتصاد دانش بنیان و کارهای فرهنگی ماندگار نیز از اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی است، به همین خاطر ما باید حتما یک پارک علم و فناوری و یک مرکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان داشته باشیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان در حال حاضر دارای 30 هزار دانشجو و 55 هزار فارغ‌التحصیل از دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: خوشبختانه این دانشگاه در توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این منطقه بسیار موفق عمل کرده است؛ به طوری که ما واحد زیانده نداشته ایم که باید از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در این استان قدردانی کرد.


میرزاده گفت: توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه تحصیلات تکمیلی و جذب هیات علمی برای توسعه کیفی را باید با جدیت دنبال کنیم و اگر مسئولانی در واحدهای دانشگاهی در پیشبرد این طرح‌ها ضعیف عمل کنند باید از دانشگاه خداحافظی کنند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه 80 درصد درآمدهای دانشگاه از شهریه دانشجویان تامین می‌شود و این پول صرف حقوق و دستمزد کارکنان و اعضای هیات علمی می‌شود، باید در تصویب نمودار سازمانی و چارت تشکیلاتی واحدها و مراکز دانشگاهی به حداقل‌ها قناعت کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار