آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۶۰۵۲

شناسایی عامل آلودگی شیمیایی در زاهدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ساعاتی قبل نتیجه آزمایش های انجام شده بر روی نمونه‌های بدست آمده از منبع آلودگی به صورت قطعی اعلام شد.

به گزارش گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو"؛ دکتر محمود رضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ساعاتی قبل نتیجه آزمایش های انجام شده بر روی نمونه‌های بدست آمده از منبع آلودگی به صورت قطعی اعلام شد.

 

بر اساس نتایجی که در آزمایشگاه های معتبر کشوری انجام شده است ، ماده آلوده‌کننده ، ترکیبی از مواد شیمیایی است که عموما تحت عنوان «روغن‌های دی سولفیدی» از آنها یاد می‌شود.

 

وی افزود: به دلیل قطعی نبودن در نوع ماده آلوده کننده ، مسمومین مراجعه کننده را برای مدتی تحت نظر قرار می دادیم و پس از اطمینان کامل از سلامت این عزیزان آنها را مرخص می کردیم.

 

میری تصریح کرد: اکنون با شناسایی قطعی مواد آلوده کننده به این نتیجه رسیده‌ایم اقداماتی که در بیمارستان ها برای بیماران، ارائه شده است کافی بوده است و اکنون می توانیم با شواهد علمی اعلام کنیم که نگرانی جدی بابت عوارض طولانی مدت مسمومیت در شهروندان عزیز وجود ندارد.

 

وی ادامه داد: تا زمان مخابره این خبر تنها ، 15 نفر از مسمومین حادثه اخیر در بیمارستان ها بستری هستند که این عزیزان نیز به زودی مرخص خواهند شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: اوایل این هفته ، عده ای در زاهدان دچار مسمومیت شدند که علت آن انتشار گاز سمی اعلام شد.

 

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی زاهدان،  گاز سمی متصاعد شده از سموم گیاهی ریخته شده در کانال فاضلاب شمال شهر زاهدان را علت مسموم شدن عده‌ای از ساکنان این منطقه اعلام کرد .

 

وی افزود: حدود 235 نفر بر اثر انتشار گاز سمی مسموم و بستری شدند که 150 نفر آنها پس از مداوا مرخص شدند.

 

 میری خاطر نشان کرد: از ابتدای بروز حادثه گازهای سمی در زاهدان 661 نفر به بیمارستان‎های این شهرستان مراجعه کردند که از مجموع مراجعان 511 نفر بستری و دیگر مراجعان به صورت سرپایی درمان شده‎اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار