آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۶۰۷۶
رئیس دانشگاه شیراز:

دانشگاه شیراز همواره از وجود ارزشمند آیت‌الله مکارم شیرازی بهره برده است/ طراحی برج میلاد و ۹۰ درصد سدهای ایران توسط دانشگاهیان فارس

رئیس دانشگاه شیراز گفت: طراحی برج میلاد و حدود 90 درصد سدهای ایران را دانشگاهیان استان فارس انجام داده و استان فارس در صنایع الکترونیک، شیمیایی و غیره از رتبه بسیار عالی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، مجید ارشاد، رئیس دانشگاه شیراز، ظهر امروز در دیدار دانشگاهیان استان فارس با آیت‌الله مکارم شیرازی، گفت: دانشگاه شیراز همواره از وجود ارزشمند آیت‌الله مکارم شیرازی بهره برده و لازم به یادآوری است که مسجد دانشگاه شیراز به همت ایشان تکمیل شده و جای تقدیر و تشکر دارد.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه شیراز مسئولیت نظارت بر آموزش عالی استان را بر عهده دارد، افزود: تیم‌هایی از دانشگاه شیراز به طور مستمر و مداوم به دانشگاه‌های استان اعزام شده و مشکلات موجود را بررسی و برطرف می‌کنند.

 

رئیس دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: دانشجویان این دانشگاه تا مقاطع علمی بالا تحصیلات خود را ادامه داده و مدارج عالی را می‌پیمایند، طراحی برج میلاد و حدود 90 درصد سدهای ایران را دانشگاهیان استان فارس انجام داده و استان فارس در صنایع الکترونیک، شیمیایی و غیره از رتبه بسیار عالی برخوردار است.

 

ارشاد با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور از جمله استان فارس نقش عمده‌ای دارند که نادیده گرفته شده، افزود: مدیران موفق کشور در دانشگاه‌های کشور تربیت می‌شوند اما وقتی به موفقیت دست می‌یابند نامی از دانشگاه نیست و بیان می‌کنند در دانشگاه فقط مباحث تئوری را به ما آموخته‌اند.

 

وی آموزش مباحث تئوری را وظیفه دانشگاه‌ها دانست و بیان داشت: هر شرکت و نهاد باید طرح توسعه داشته باشد اما این نقصان در کشور وجود دارد که متأسفانه مشکلات ناشی از آن گریبان دانشگاه‌ها را گرفته است.

 

رئیس دانشگاه شیراز گفت: مسأله مهم در راستای تبیین نقش دانشگاه‌ها این است که دانشگاه‌ها به حمایت و کمک روحانیت نیاز دارند و موضوع بحران آب در کشور نخستین بار در شهرستان جهرم توسط اساتید دانشگاه شیراز در سال 1370مطرح شده و مقاله استادان به چاپ رسیده اما در زمینه عملی هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

 

ارشاد با اشاره به اینکه تمام موضوعات مطرح شده توسط اساتید دانشگاه شیراز توسط متخصصان وزارت نیرو تأیید شده و افزود: میان یافته‌ها و دستاوردهای دانشگاه‌های کشور و اقدامات اجرایی و روحانیت شکاف عمیقی وجود دارد و دانشگاهیان نمی‌دانند بحران آب را چگونه فریاد بزنند؟

 

وی با تأکید بر اینکه بحران آب به پشتوانه مردمی نیاز دارد، گفت: برخی اقدامات صورت گرفته در استان بدون مطالعه و دقت انجام شده و تبعات بسیاری برای مردم شهرستان‌های استان از جمله کازرون داشته و با توجه به اینکه روحانیت در تمام روستاها و بخش‌های استان حضور دارند می‌توان از این ظرفیت استفاده بهینه کرد.

 

رئیس دانشگاه استان فارس با بیان اینکه دانشگاهیان مباحث تئوری در زمینه بحران آب را به روحانیت منتقل می‌کنند، تصریح کرد: در هر منطقه به دلیل ارتباط خوب مردم با روحانیت، علمای ما می‌توانند مسائل مربوطه را برای مردم تشریح کنند تا مردم در این زمینه همکاری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار