کد خبر:۳۶۷۸۷۵

فصلنامه علمی "آلما" در دانشگاه آزاد خوی منتشر شد

دومین شماره فصلنامه علمی "آلما" در دانشگاه آزاد خوی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، فصلنامه "آلما" به مدیر مسئولی یحیی شفیعی، متخصص بهداشت مواد غذایی و استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد خوی به رشته تحریر درآمد.

 این فصلنامه علمی که با همکاری و تلاش گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد خوی به چاپ رسیده است، حاوی مطالب علمی و پژوهشی ارزنده‌ای در خصوص فن‌آوری‌های نوین و موضوعات برجسته در صنعت غذا از جمله فرآیند تولید چیپس از میوه‌ها، کفیر، مسمومیت‌های ناشی از فرآورده‌های غذایی دریایی، تقلبات در صنایع غذایی، طب سنتی و اسلامی و اصطلاحات مربوط به مواد غذایی است.

فصلنامه "آلما" همچنین شامل بخش‌های متنوع دیگری از جمله بخش شعر و بخش مصاحبه با اساتید و فارغ‌التحصیلان موفق این رشته می‌باشد که می‌تواند مورد توجه و استفاده دانشجویان، محققین و اساتید این رشته و سایر رشته‌های مرتبط قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار