آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۷۹۱۳
در جمع اساتید دانشگاهی استان گلستان مطرح شد

سردار فدوی: ایران قدرت بلامنازع خلیج فارس است/ آمریکا فقط ژست تهاجم گرفته است

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع اساتید بسیجی استان گلستان گفت: بی‌شک ایران قدرت بلامنازع خلیج فارس است که آمریکا نیز بارها بر آن اذعان داشته است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، سردار فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انلاب اسلامی عصر روز گذشته در جمع اساتید بسیجی استان گلستان، گفت: غرب و امریکا به دلیل اینکه دیدند قدرت هجوم خود به خلیج فارس به عنوان مرکزیت انرژی در جهان را ندارند به فکر انرژی‌های دیگر افتادند.

 

وی افزود: انرژی نفت در دست ایران و قطر و اکثریت انرژی گاز به دست روسیه است که این‌ها اهرم فشار بر اتحادیه اروپا و غرب به شمار می‌رود روی آوردن به انرژی خورشیدی که هنوز در حد آزمایش است و انرژی هسته‌ای نیز که با تجربه‌های ژاپن و چرنویل نشان داد که خطرناک است.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انلاب اسلامی تاکید کرد: عدم توانایی آمریکا در منطقه باعث شده است بر خلاف ادعاها امروز چین قدرت اول اقتصادی جهان شود که این مقام چین نیز در گروه تأمین انرژی نفت و گاز از ایران و روسیه است.

 

فدوی با بیان اینکه ایران قدرت بلامنازع خلیج فارس به شمار می‌رود، تصریح کرد: آمریکا نه تنها نمی‌تواند امنیت سایر کشورها را تأمین کند بلکه در تامین امنیت خود مانده است و تنها ژست تهاجم به خود گرفته و اتفاقا در موضع دفاع در مقابل ایران اسلامی است.

 

وی تصریج کرد: اگر حاکمیت و قدرت برتر خلیج فارس ایران نبود آمریکا با ان خوی قلدرمأبانه بر توانایی نیروی دریایی ایران اذعان نداشت.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انلاب اسلامی با تاکید بر قدرت نیروی دریایی کشور، گفت: هم اکنون 20 کشتی ایرانی در آب‌های جهان با استقرار نیروهای ویژه دریایی مقتدرانه تردد می‌کنند.

 

فدوی خاطرنشان کرد:  تمام تجهیزات نظامی دریایی توسط مهندسان ایرانی ساخته می‌شود و ایران در این زمینه صاحب سبک و فناوری است که آمریکا را به استیصال کشانده؛ در حالیکه توان مقابله نظامی دریایی با ایران را ندارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار