آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۰۸۸

هنوز ۶ هزار شهيد دیگر در عراق داريم

فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیکرهاي ۶ هزار و ۲۰۰ شهید ایرانی همچنان در خاک عراق مدفون است.

به گزارش گروه فرهنگی "خبرگزاری دانشجو"، سردار باقرزاده، در حاشیه مراسم استقبال از پیکر 75 شهید دوران دفاع مقدس در مرز بین المللی شلمچه افزود: عملیات تفحص پیکر شهدای عزیزمان  در چند محور ادامه دارد.

 

وی آمادگی نیروهای تفحص ایران برای کشف اجساد کویتی در خاک عراق را اعلام کرد و گفت : ما برای جستجوی اجساد نیروهای کویت که در جنگ خلیج فارس به دست رژیم بعثی اسیر و کشته شدند آمادگی داریم.

 

باقرزاده افزود: کویت تاکنون حتی قادر به کشف یک جسد نیز نبوده ولی ما با توجه به شناختی که از منطقه جنوب عراق داریم  برای جستجوی اجساد کویتی جنگ خلیج فارس آمادگی داریم.

 

فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح همچنین گفت : در یک ماه گذشته 420 جسد از نیروهای عراقی کشف و در خاک عراق تحویل مقامات این کشور شد.

 

وی افزود: در خلال تفحص های اخیر در قبرستانی در منطقه العماره عراق به تعدادی از اجساد سربازان عراقی برخوردیم که قبلا آنها را تفحص کرده و به رژیم بعث عراق تحویل داده بودیم .

 

فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: این اجساد با هویت مشخص تحویل رژیم بعث شده بود اما رژیم بعث از تحویل اجساد به خانواده هایشان امتناع و آنها را در قبرستانی دفن کرده بود.

 

سردار باقرزاده ادامه داد: در مرحله اخیر 420 جنازه را تحویل عراق دادیم.

 

وی در پایان با تاکید بر ادامه تلاش برای یافتن سایر اجساد عراقی عنوان کرد: تشخیص هویت این جنازه‌ها اینک دشوارتر است اما تمام تلاش خود را در این راستا به‌کار می‌گیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار