کد خبر:۳۶۸۱۱۲

افزایش آلاینده های جوی در کلانشهرها/ بارش پراکنده در شمال شرق کشور

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، از تداوم افزایش آلاینده های جوی در کلانشهر های کشور به دلیل پایداری جوی تا پایان هفته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، احد وظیفه گفت: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی فردا در برخی ساعات ابرناکی در شمال شرق کشور افزایش می یابد و احتمال بارش پراکنده و خفیف در خراسان شمالی وجود دارد.

 

به گفته وی، از امروز تا اواسط هفته جاری، جوی نسبتا پایدار در غالب مناطق کشور حاکم می شود که پیامد آن افزایش آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر های صنعتی و بزرگ خواهد بود.

 

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: فردا آسمان تهران صاف در پاره ای نقاط  همراه با غبار صبحگاهی  است بیشینه و کمینه دمای پایتخت با یک درجه کاهش نسبت به امروز به ترتیب 14 و 4 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار