کد خبر:۳۶۸۳۰۱
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان:

امروز دانشگاه آزاد در تولید علم و دانش نقش شایسته و تعیین کننده‌ای دارد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان گفت: امروز دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم و دانش نقش شایسته و تعیین کننده‌ای دارد.

 به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت،  حجت الاسلام  سید علی میرابراهیمی امروز در کارگاه آموزشی «سامانه جامع پژوهش و فناوری» دانشگاه آزاد کشور، با حضور معاون ستاد هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان و معاونین و مدیران پژوهش و فناوری واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد در استان‌های اردبیل، زنجان و گیلان در دانشگاه آزاد رشت با اشاره به آیات قرآن کریم، گفت: خداوند انسان را خلق کرد و با متحول ساختن و به فعلیت رسانیدن استعدادها، حقیقتی را آشکار ساخت و این استعداد جز با تحقیق و پژوهش به ثمر نمی‌نشیند.


وی با تأکید بر تولید علم و دانش در دانشگاه‌ها، افزود: امروز دانشگاه آزاد در تولید علم و دانش و ارتقای جایگاه علمی ایران اسلامی در جهان، نقش شایسته و تعیین کننده‌ای دارد.


معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان ادامه داد: مسئله طرح‌های اقتصادی و دانش بنیان، در زمان حال ارتباط مستقیمی با مسئله پژوهش دارد که از دغدغه‌های جدی دانشگاه آزاد اسلامی است.


میرابراهیمی تصریح کرد: ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت فراوان به دنبال کم کردن فشار شهریه از دوش دانشجویان و افزایش درآمد دانشگاه از طریق طرح‌های اقتصادی و دانش بنیان است.


وی افزود: در اولویت قرار دادن و تکلیف کردن واحدهای دانشگاهی به تأمین حداقل 12% بودجه از طریق طرح‌های اقتصادی و دانش بنیان گام اساسی برای توسعه علم و پژوهش در دانشگاه است.


معاون هماهنگی دانشگاه آزاد گیلان گفت: بر اساس سیاست‌های ابلاغی ریاست عالی دانشگاه آزاد، اساتید برای احراز ترفیعات باید بدنبال تحقیق و پژوهش رفته و این مسئله نقش بسزایی در توسعه علم و دانش پژوهش محور در دانشگاه آزاد دارد.


لازم به ذکر است: این کارگاه به مدت یک روز از طریق آموزش به روش ویدئو کنفرانس با حضور معاونین پژوهش و فناوری واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه‌های آزاد استان‌های اردبیل، زنجان و گیلان به میزبانی دانشگاه آزاد رشت برگزار شد.   

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار