کد خبر:۳۶۸۳۰۹
منتجب نیا در ياسوج:

عشق به معبود و آزادگی از مهم‌ترین پیام‌های نهضت عاشورا ست

قائم مقام حزب اعتماد ملي گفت: عشق و محبت به معبود و حریت و آزادگی از جمله دو پیام از مهم‌ترین پیام‌های نهضت عاشورا ست و به‌‌ همان اندازه که امام در برابر خدا عبد بود در برابر غیر خدا آزاد بود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاري دانشجو"  از ياسوج،‌ رسول منتجب نیا دیشب در مراسمی با عنوان پیام‌های عاشورا که از سوی دفتر وحدت اسلامی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد، گفت: ما نباید نهضت حسینی را در قالب یک واقعه تاریخی صرف ملاحظه کنیم؛ بلکه یک حرکت وسیع ماندگار و یک مکتب و فرهنگی است که باید در طول تاریخ در میان همه نسل‌ها و دوره‌ها باقی بماند.


وی افزود: هدف قیام امام حسین(ع) در روز عاشورا، ‌الگو بودن برای بشریت برای قیام بود و رمز اینکه ائمه بر عزاداری محرم تاکید داشتند نیز همین نکته است.


قائم مقام حزب اعتماد ملی در یاسوج در ادامه به بررسی پیام‌های نهضت امام حسین(ع) پرداخت و گفت: عشق و محبت به معبود و حریت و آزادگی از جمله دو پیام از مهم‌ترین پیام‌های نهضت عاشورا است و به‌‌ همان اندازه که امام در برابر خدا عبد بود در برابر غیر خدا آزاد بود.


منتجب نیا افزود: نه تنها امام حسین(ع) از ذلت و خواری متنفر بود؛ بلکه ذلت از حسینی‌ها و از تمام دامن‌های پاک و انسان‌های غیرتمند به دور است و نمی‌پذیرند که انسان‌های پست و بی‌هویت بر آن‌ها مسلط شوند.

وی دین داری و دین محوری را شعار دیگر قیام امام حسین(ع) عنوان کرد و گفت: دین داری امام بر اساس شناخت و معرفت دینی بود و آنجا که دین در خطر است، خود و منافع جمعی و خانوادگی‌اش را فدای دین می‌کند.


قائم مقام حزب اعتماد ملی در یاسوج افزود: دین داری ما باید دین محوری باشد نه دین ابزاری و شعار‌های دینی ما برای رسیدن به کمال باشد نه پست و مقام و فریب دیگران.


منتجب نیا امر به معروف و نهی از منکر و احترام به دیگران را از دیگر شعار‌های قیام عاشورا دانست و تصریح کرد: امام حسین(ع) ‌شب چراغ‌ها را خاموش کرد و حق انتخاب داد؛ کسی را مجبور به ماندن نکرد چون کسی را به زور به بهشت نمی‌برند.


وی توجه به بانوان و زنان، روشنگری و آگاهی بخشی و مذاکره را از دیگر پیام‌های امام حسین(ع) در روز عاشورا دانست و گفت: امام حسین(ع) از مدینه تا کربلا با افراد زیادی مذاکره کرد؛ از ولید، مروان، ‌ابن سعد گرفته تا حر و هر کسی که توانست مذاکره کرد و نگفت چون این‌ها امدند با من بجنگند از مذاکره با آن‌ها صرف نظر کنم؛ بلکه با هر وسیله‌ای برای آگاهی آن‌ها تلاش می‌کرد.


قائم مقام حزب اعتماد ملی در یاسوج افزود: حسین اهل مذاکره بود و تا آخرین لحظه هم مذاکره کرد.


منتجب نیا ادامه داد: نه تنها امام حسین(ع)، بلکه پیامبر(ص)، ‌امام علی(ع)، امام حسن (ع)و تمامی پیشوایان دینی ما اهل مذاکره بودند و نباید از مذاکره بترسیم.


این نشست با حاشیه‌های سیاسی همراه بود که متعاقبا در خبرهای تکمیلی می‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار