بهنام تركمان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاري دانشجو" در ياسوج، استكبار ستيزي را کلید واژه مشترک همه انقلاب ها و قیام های برخاسته از متن جامعه و در راستای آزادی اجتماعی بشریت دانست و گفت: استكبار ستيزي واژه ای است كه شاید امروزه در بسیاری از کشورهايی که ماهیت حقیقی حقوق بشر را درک کرده اند جای خود را باز کرده باشد؛ زیرا در جامعه جهانی، ملتی برای همیشه پیروز و شکست ناپذیر است که اصول و مبانی اندیشه ای خود را بر اساس ایستادگی در مقابل ظلم و ستم تنظیم کرده باشد .
وي افزود: ماهيت و ابعاد اين انديشه و تفكر را مي توان در قيام خونين حسين بن علي(ع) جستجو بكنيم كه حركت تاريخي حضرت امام حسين آن را برای جوامعی که می خواهند در مقابل زیاده خواهی ستمگران زمان خود بایستد معنی نمود .
فعال دانشجويي دانشگاه آزاد ياسوج با اشاره به مفهوم واقعي استكبار ستيزي و سازش ناپذيري با ظلم اظهار داشت: ملت شريف ايران در انقلاب اسلامي براي مبارزه با استكبار و رهايي از دست ظلم و جور، مانند امام خود از خون خود و فرزندانشان گذشتند و نهضت حسيني را در سال 57 احيا كردند و در 8 سال دفاع مقدس با اهداي خون جوانان وطن و با الهام گرفتن از حركت سيد و سالار شهيدان و سر دادن نداي هيهات منا الذله، به نفي هر گونه ظلم پذيري و ذلت پرداختند.
وي استكبار ستيزي را معناي واقعي بيداري اسلامي دانست و گفت: متاسفانه برخي كه هنوز درك صحيحي از حركت امام حسين (ع) و انقلاب اسلامي ندارند، قيام خونين و ماندگار امام حسين عليه ظلم، ذلت و سازش را مذاكره مينامند.
تركمان افزود: توسل به تحريف قيام امام حسين و سوء استفاده از اعتقادات ديني مردم براي پوشاندن مسير اشتباه خود، راه كار برخي براي مخفي كردن كم كاري ها و اشتباهاتشان در عرصه بين الملل ميباشد.
وي ادامه داد: قيام امام حسين قيام سازش ناپذيري با هر گونه جور و ظلمي بود و امروز نيز در عرصه بين الملل، كشور ما به عنوان كشوري كه بر پايه گفتمان انقلابي امام حسين پايه ريزي شد، در هيچ مقطعي نبايد عزت ملي خود را برابر مستكبرين عالم زير سوال ببرد.