به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، افشین محمدی در کارگاه آموزشی نشریههای دانشجویی این واحد دانشگاهی گفت: نشریات دانشجویی عرصهای برای مشارکت اجتماعی و فعالیتهای فرهنگی و به نمایش گذاشتن توانمندیها است و آینهای است که تصویر جامعه را با قلم تفسیری و هدایتگری ترسیم میکند.
محمدی گفت: چارچوب نشریات دانشجویی تفاوتی با نشریات دیگر ندارد و دارای رسالت و وظیفههای خاص خود است و یک نشریه دانشجویی باید استعدادی در خود پدید آورد تا سوژههایی جذاب و برگرفته از نیازهای جامعه برای ارائه به مخاطب پیدا کند و گسترش دهد.
این استاد روزنامه نگاری گفت: یکی از کارکردهای نشریات دانشجویی نقش تفسیری و هدایتگری آن است و یک نشریه دانشجویی باید پیشرو باشد و بتواند اطلاعات مورد نیاز مخاطبان را منسجم کند و به آنها دید تحلیلی بدهد.
وی گفت: در نشریات دانشجویی باید به دغدغه مخاطبان پاسخ داده شود و نباید تفکرات فردی خاص بر نشریه حاکم باشد ضمن اینکه باید از قالبهای متداول ژورنالیستی برای انسجام بخشیدن به محتوا استفاده کرد.
مدیرکل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات گفت: نشریات دانشجویی همانند سایر نشریات باید دارای اساسنامه، هدف گذاری و چشم انداز باشد تا به فعالیتهای خود روند جدی تری ببخشد و برای اعضای آن ایجاد ضمانت اخلاقی کند.
وی افزود: تعیین ارکان و مشخص کردن جایگاه افراد یکی از مهمترین اصول فعالیت در نشریه است و هرچه تعداد افراد و مسئولیت آنها مشخصتر باشد و در تمامی بخشها و سرویسهای نشریه مشارکت وجود داشته باشد نشریه از اهمیت بیشتری برخوردار میشود و تداوم بیشتری خواهد داشت.