آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۲۵۰
در کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی واحد علوم و تحقیقات عنوان شد :

نشریات دانشجویی باید پویا و حاصل کار جمعی باشد

یک استاد علوم ارتباطات با بیان این مطلب که نشریه دانشجویی باید پویا و حاصل کار جمعی افراد باشد، تصریح کرد : نباید انتشار این نشریات فقط جنبه رفع تکلیف داشته باشد و به دور از سلیقه های فردی بر محتوا و روند انتشار آن حاکم باشد ، نگارش شود .
نشریات دانشجویی باید پویا و حاصل کار جمعی باشد

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، افشین محمدی در کارگاه آموزشی نشریه‌های دانشجویی این واحد دانشگاهی گفت: نشریات دانشجویی عرصه‌ای برای مشارکت اجتماعی و فعالیت‌های فرهنگی و به نمایش گذاشتن توانمندی‌ها است و آینه‌ای است که تصویر جامعه را با قلم تفسیری و هدایت‌گری ترسیم می‌کند.


محمدی گفت: چارچوب نشریات دانشجویی تفاوتی با نشریات دیگر ندارد و دارای رسالت و وظیفه‌های خاص خود است و یک نشریه دانشجویی باید استعدادی در خود پدید آورد تا سوژه‌هایی جذاب و برگرفته از نیاز‌های جامعه برای ارائه به مخاطب پیدا کند و گسترش دهد.


این استاد روزنامه نگاری گفت: یکی از کارکردهای نشریات دانشجویی نقش تفسیری و هدایت‌گری آن است و یک نشریه دانشجویی باید پیشرو باشد و بتواند اطلاعات مورد نیاز مخاطبان را منسجم کند و به آن‌ها دید تحلیلی بدهد.


وی گفت: در نشریات دانشجویی باید به دغدغه مخاطبان پاسخ داده شود و نباید تفکرات فردی خاص بر نشریه حاکم باشد ضمن اینکه باید از قالب‌های متداول ژورنالیستی برای انسجام بخشیدن به محتوا استفاده کرد.

مدیرکل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات گفت: نشریات دانشجویی همانند سایر نشریات باید دارای اساسنامه، هدف گذاری و چشم انداز باشد تا به فعالیت‌های خود روند جدی تری ببخشد و برای اعضای آن ایجاد ضمانت اخلاقی کند.

وی افزود: تعیین ارکان و مشخص کردن جایگاه افراد یکی از مهم‌ترین اصول فعالیت در نشریه است و هرچه تعداد افراد و مسئولیت آن‌ها مشخص‌تر باشد و در تمامی بخش‌ها و سرویس‌های نشریه مشارکت وجود داشته باشد نشریه از اهمیت بیشتری برخوردار می‌شود و تداوم بیشتری خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار