کد خبر:۳۶۹۵۴۶
معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

صدای ایران به یمن خون شهیدانش در جهان بلند است/ تبیین فرهنگ شهادت را باید با ادبیات جدید به نسل نو آموخت

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان تسلیت شهادت امام سجاد(ع) گفت: ما نیاز داریم تا برای نسل نو و جدید خود با ادبیات تازه‌ای از ارزش‌ها و فرهنگ دفاع مقدس حرف زده و این مسیر سعادت را تبیین کنیم.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حجت الاسلام ابراهیمی امروز در همایش آموزشی اساتید مشاوره در ستادهای ایثار و شهادت در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تالار اجتماعات هتل پردیسان مشهد گفت: سخن از شهادت در شهر مقدس مشهد برای کسانی که خود فدا شده در راه ایمان و اعتقاد هستند کار سختی است.

 

وی ادامه داد: رسیدگی به خانواده و فرزندان شهدا و ایثارگران کار سختی است که باید در نهایت دقت و تکریم صورت گرفته و آسیب‌هایی که در این مسیر وجود دارد را با احتیاط رفع کرد.

 

نیاز به ادبیات جدیدی برای سخن گفتن از ایثار و شهادت احساس می‌شود

 

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به اهمیت پاسداشت مقام شهدا و ایثارگران در میان نسل نو به ویژه دانشجویان خاطر نشان کرد: در سال‌های بعد از انقلاب به طور نمادین از شهدا و خانواده‌های آنان تکریم می‌کنیم؛ اما راه تبیین این تکریم را برای نسل نو نمی‌دانیم.

 

حجت الاسلام ابراهیمی افزود: تا به حال با خود اندیشیده‌اید که برای نسلی که پنج سال پس از جنگ پا به عرصه حیات گذاشته است با چه ادبیاتی باید حرف زد؟.

 

وی در ادامه با بیان این نکته که نیاز به ادبیات جدیدی برای ارزش گذاری دفاع مقدس و دفاع از ایثار و شهات احساس می‌شود، خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم تا برای نسل نو و جدید خود با ادبیات تازه‌ای از ارزش‌ها و فرهنگ دفاع مقدس حرف زده و این مسیر سعادت را تبیین کنیم.

 

صدای ایران اسلامی در دنیا به یمن خون شهیدانش بلند است

 

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان این نکته که صدای انقلاب و ایران اسلامی در جهان به یمن شهدایش بلند است، تصریح کرد: اگر بتوانیم راه تفهیم کردن فرهنگ اسلامی را به نسل نو بیاموزیم، ترحم به ایثارگران و خانواده‌های آنان از سوی برخی ناآگاهان در کشور از میان می‌رود.

 

حجت الاسلام ابراهیمی در ادامه با اشاره به اهمیت داشتن زبان جوان برای نسل نو متذکر شد: متاسفانه امروز تعامل سازنده در میان استاد مشاوره در امور ایثارگران در دانشگاه‌ها دیده نمی‌شود، باید تلاش شود به نحوی رفتار کرد که فرزندان شهدا و ایثار گران از دیگر فرزندان کشور جدا دیده نشوند.

 

وی در پایان با دارای اهمیت دانستن این نکته که نباید رفتاری کرد که دانشجویان به دو دسته عمومی و خصوصی تقسیم شوند، گفت: باید به شکلی رفتار کرد که وجود فرزند شهید و ایثارگر، گوهر گران بهای یک کلاس و دانشگاه باشد و خود این فرزندان مانند شهیدان دانشجویان را به اسلام جذب کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار