کد خبر:۳۷۰۷۱۷
در جمع دانشجویان پردیس دانشگاه امام رضا(ع)مشهد مطرح شد؛

خاطرات جانبازی که در تابوت زنده شد/ وقتی از ۱۵۵ آرپیچی‌زن تنها ۵ نفر زنده بازگشتند

یکی از راویان دفاع مقدس با اشاره به آزادسازی خرمشهر گفت: بعد از آزادسازی این شهر خبر آمد که برای منهدم کردن تانک‌های عراقی به آرپیچی‌زن نیاز است، 155 نفر از رزمندگان برای منهدم کردن تانک‌های عراق رفتند و تنها پنج نفر زنده بازگشتند.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، علی پیراسته امروز در پردیس رضوان دانشگاه امام رضا(ع) مشهد درجمع دانشجویان گفت: هفته دفاع مقدس، یادواره شهدا، راهیان نور، رفتن به مزارشهداء و ارتحال امام خمینی(ره) همه‌ بهانه‌ای است تا دوران ارزشمند و افتخار آمیز دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را یادآوری کنیم.

 

وی در خصوص تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی (ره) بیان داشت: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که دفاع مقدس شروع شد و امام خمینی(ره) مدبرانه بحث تشکیل بسیج را مطرح و آن را بسیج مستضعفان نام‌گذاری کردند.

 

راوی دفاع مقدس با یادآوری اینکه بسیج دانشجویی در سال 67 و با صدور پیام امام خمینی (ره) تشکیل شد گفت: امام خمینی(ره) در قسمتی از این پیام می‌فرمایند "من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم و از خدا می‌خواهم تا با بسیجیان محشورم گرداند، چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی‌ام" و با صدور این بیانیه نوای بسیجی در کشور طنین انداز شد.

 

پیراسته با بیان این مطلب که دانشگاه و حوزه نیاز به اتحاد دارند، اضافه کرد: بعد از رحلت امام خمینی(ره) در سال 68 عده‌ای که تریبون نماز جمعه در دست داشتند اعلام کردند که مردم از جنگ خسته شده‌اند، در صورتی که آن پیام تاریخی امام و حضور بی‌شمار مردم در عملیات مرصاد نشانه‌ای از گمان نادرست این افراد بود.

 

وی با بیان اینکه این افراد خود خسته شده بودند و می‌گفتند که مردم خسته شده‌اند، اضافه کرد: امام خمینی (ره) بدون دلیل نمی‌فرمودند که من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم.

 

این رزمنده دوران دفاع مقدس با یادآوری اینکه رزمندگان بعد از دستور امام برای آزادسازی خرمشهر 25 روز ولایت‌مدارانه مقاومت کردند، خاطرنشان کرد: نیروها برای عملیات داخل شهر 1700نفر بود در صورتی که عراق 20 هزار نیرو و سه برابر آن امکانات و تجهیزات جنگی در اختیار داشت.

 

وی با بیان اینکه بعد از فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر آزادسازی خرمشهر تعدادی از رزمندگان با وجود داشتن جراحت جنگی در بدن، برای اجرای امر ولی فقیه در عملیات شرکت کردند، افزود: در روز اول و دوم عملیات تعداد زیادی از فرماندهان و 6600 نفر از رزمندگان به شهادت رسیدند.

 

پیراسته ادامه داد: بعد از آزادی خرمشهر همه مستانه در شادی بودند، برخی حتی گمان می‌کردند که جنگ دیگر تمام شده است که اعلام کردند که دو لشکر زرهی عراق در بالای نهر کتیبان مستقر شده و برای زدن تانک‌های آنان به نیروی آرپیچی‌زن نیاز است.

 

این رزمنده اضافه کرد: 155نفر از رزمندگان برای منهدم کردن تانک‌های عراق رفتند و تنها پنج نفر زنده بازگشتند، امکانات و نیروهای ما در طول جنگ نسبت به عراق صفر به 100 بود.

 

پیراسته با بیان این مطلب که در خیبر به دلیل شرایط سخت کارد به استخوانمان رسیده بود، گفت: امام فرمودند" حفظ جزایر حفظ اسلام است" که ما برای حفظ این جزایر تا آخر جنگ 45 هزار شهید تقدیم کردیم.

 

وی گفت: ولایت، معنویت، تاکتیک و خلاقیت حلقه‌های گمشده در جوانان هست که باید بررسی شود.

 

در ادامه این جلسه ره‌باردار، یکی از جانبازان دفاع مقدس به بیان خاطره جانباز شدنش پرداخت و گفت: در سن 19 سالگی به سوسنگرد اعزام شدم و مسئولیت مهندسی خنثی کردن بمب وتمام مواد منفجره را بر عهده داشتم.

 

 این جانباز دفاع مقدس افزود: در زمان بازگشت از آبادن به خرمشهر با میدان مین برخورد کردم، زمانی که مشغول خنثی کردن این مین‌ها بودم، در تله انفجاری گرفتار شدم که باعث قطع شدن دوست و نابینایی چشمانم شد.

 

وی اضافه کرد: زمانی که مین در دستم منفجر شد بیهوش نقش بر زمین شدم. بعد از چند روز خود را در تابوتی که برروی دستان مردم در نزدیکی راه‌آهن آبادان بود دیدم، آنان تصمیم داشتند که مرا به مشهد بفرستند.

 

ره‌باردار افزود: محکم به کف تابوت کوبیدم؛ افرادی که تابوت را حمل می‌کردنند متوجه این ضربات شدند، مرا از داخل آن بیرون آوردند و دکتر قلبم را معاینه کرد و گفت: این آقا زنده است که به بیمارستان انتقالم دادند.

 

این جانباز دفاع مقدس ادامه داد: پنج روز از آن حادثه می‌گذشت، ولی من هنوز نمی دانستم که دو دستم قطع شده و زمانی که پرستار پانسمان دست‌هایم را می‌بستد، متوجه این قضیه شدم.  

 

وی با بیان این مطلب که اگر خدا قبول کنند وظیفه‌ام را انجام داده‌ام، بیان داشت: در دی ماه سال 72 از دوره راهنمایی شروع به ادامه تحصیل کردم و هم‌اکنون دارای دو فوق‌لیسانس در رشته‌های ادبیات و روانشناسی هستم.

 

 ره‌باردار با بیان اینکه در حال حاضر در بنیاد شهید مسئولیت رسیدگی به امور جانبازان 72 درصد را دارم، بیان داشت: جوانان باید سنگر علم و تربیت را حفظ کند و اجازه ندهند که قطره قطره خون شهداء از بین برود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار